Pinkyellow Eveett kimler kimler bizimle aynı bakalım 😍 nasıl gidiyor fıstık anneler kimler normal kimler sezeryan düşünüyor karar verdiniz mi ☺️☺️
babysevgi Pinkyellow 31+5 iz normal istiyorum ama yine de kendi bilir sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin☺️
Bhryctrk Pinkyellow 00.00 itibariyle 35 haftalık olduk 😇 perşembe günü kontrolümüz var çok heyecanlıyım. Siz de durumlar nedir
Melisasey Pinkyellow bemde 35 oldum ama o kadar kafam karışık ki anlataöaö doltorumda doğumla ilgili hiçbişey demedi daha 2 gün sonra tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek
Pinkyellow babysevgi aynen öle sağlıklı olsunlarda 🤲🏻 peki perine masajın a fln basladinizmii yada hurma yemeye ☺️
Pinkyellow Bhryctrk bizde aynı 40 dk önce 35 olduk oglusumla bizimde ctesi günü randevumuz normal düşünüyorum ben ama nasipte ne varsa artık :) sizin cinsiyet ne peki:)
Pinkyellow Melisasey doktordan mi memnun degilsiniz kafanız i hic bulandirmayin eger içinizden normal doğum yapmak geliyorsa sadece gereklerini yerine getirin olmasa bile bı zararı yok en azından bebiş nasıl gelmek isterse öle olcak nasılsa 😊
babysevgi Pinkyellow ben hurmayı en basından beri yiyorum günde 1 tane bazen 3 tane . 3 ü gecmıyorm ama. Hamile yogası yapıyorum masaja baslamadk yaparmıym bilmiyorum
Bhryctrk Pinkyellow öyle, rabbim sağlıkla versin de doğum şekli benim için hiç önemli değil ☺️ Kızım olacak 😇
Pinkyellow babysevgi ben sadece son zamanlarda yenebiliyor saniyodum geçen doktoruma biri sordu eğitimde oda başından sonuna kadar yenebilir dedi tabi ben bunu öğrendiğimde 33 haftalık olmuştum bile😄 Yapması çok zor ama çok faydalı bende zorlansamda yapıyorum dikiş olmasın diye ☺️
babysevgi Pinkyellow evet bn bılıyordum o yuzden riskim de yoktu tukettım rahatlıkla :) hem tatlı krizlerime de iyi geldi
Gamzesurucu 35e girdik biz de cuma kontrolum var 🙈 ilk dogumun normal olmustu insallah ikinci de normal olur, ama onemli olan saglikla gelmesi hayirlisi neyse o olsun. Hastane cantasi hazirliklariniz flan tamam mi kizlar 🤔
Behll_drl Pinkyellow merhabalarr biz de 35+1 olduk bgn çok şükür🥰 ama 2 gündür hareketleri azaldı gbi kızımın. Hareket ediyor ama eskisine göre az ve karnım başından beri hep sertken bi kaç gündür ara ara yumuşadığını farkediyorum. Kontrolüm haftaya salı, geçen salı gittiğimzde hiç sorun yoktu ama tedirginim açıkcası benzer durumlar yaşayan var mı acaba🤔
Gamzesurucu Pinkyellow ne guzel allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🥰 her şey hazir bi elim erip de cantaya koyamiyorum ndnse🙈