Yasemin0728 Kizlar karadut özü neye iyi gelir bilen varmı aranizda. Ben kan yapiyo diye biliyorum başkada bilmiyorum. Ve nasıl iciliyor
zezeyyy Yasemin0728 süt yapıcı, bağışıklık güçlendirici, kan yapıcı, iştah açıcı daha bir çok şey. Ben kullanıyorum bir tatlı kaşığı kadar bardağa koyup sıcak suyla karıştırıyorum çay gibi içiyorum güzel oluyor
ZEHRASEYMA Yasemin0728 cok guzel sut arttiriyor kansizliga iyi geliyor. doktorum bana kansizlik ilaci vedi onu kullanmiyorum gunluk karadut ozunu suyla karistirip kahvaltida iciyorum bazrnde yogurt ile yiyorum
Yasemin0728 zezeyyy cevapladigin için çok sağol canım 😊 peki aç karna mi tok karna mi sabah mi akşam mi
yigitalpinannesi40 Nezle grip gibi hastalıklara karşı vücudu korur Uyku problemine iyi gelir Saçları güçlendirir Ağız içi yaralara iyi gelir Gastrit mide problemlerine iyi gelir Boğaz enfeksiyonlarına karşı korur
Yasemin0728 ZEHRASEYMA bende de kansızlık var ilaç kullanmak istemiyorum çünkü baya bı ilaç zaten kullaniyorum. Yoğurtla nasıl yiyosun canım yani ne kadar koyuyosun
ZEHRASEYMA Yasemin0728 4 yemek kasigi yogurta 1.5 kasik falan dokuyorum. ama tabi ogun canim cok tatli yemek isterse karadut ozunu fazla katiyorum. senin damak tadina kalmis birsey
Yasemin0728 yigitalpinannesi40 umarım kan yapar bana ya kan değerim düşük ama proloktin ve tiroid hormonu yüksek benimde 😒
yigitalpinannesi40 Yasemin0728 Umarım ise yarar canım benimde kan değerim 10 31+2 yiz doktor doğuma kadar en azından 12 ye çıkması gerektiğini söyledi. Tiroit daha zor tabi
Yasemin0728 ZEHRASEYMA anladım canım yarın denicem peki günde ne kadar icebiliriz yada fazlası zarar olur mu
Yelizonan ZEHRASEYMA Merhaba benim bildiğim kadarıyla kan ve Demir yapıcı şeylerin süt ve süt ürünleriyle beraber tüketilmemesi gerek cünkü kan Demir oluşumunu engelliyor yıllarca kan değerleriyle uğraşmış biri olarak naçizane tavsiyem yoğurt la iki saat aralıkta tüketin ama tabi yine de siz bilirsiniz 🙏🏻🥰