Elifaky Göğüslerimin uclarının içinde beyaz birşeyler var baya uzun zamandır böyle temizliyorum tekrar aynısı oluyor bu durumu yaşayan varmı? Sebebi nedir ? Nasıl geçer ? Süt gelmez diye de korkuyorum sanki tıkalı gibi orası
Rabiaagk Elifaky ben de merak ediyorum bunu bende de oluyor böyle uçlarında minik minik beyaz noktalar şeklinde sanki uçları tıkayan hafif sert bir şeyler oluşuyor 🤷🏻♀️
Merveesila Elifaky bende de aynısı oluyo cnm sıkınca sıvı geliyo zaten ama normalde duşta falan farkediyorum niye acaba bende merak ettim
Cansu321 Elifaky canım onlara dokunma bende merak edip araştırıp öğrendim o bebek doğduktan plesanta senden ayrıldıktan sonra süt gelecek herkeste oluşuyormuş o kötü bişey değil yani merak etme sıkma sakın
Mervetly Bende de oluyor. Hissetmeyecek kadar süt geliyor aslında oda orda kuruyup kalıyor sürekli olmasının nedeni odur diye düşündüm ben. Bence endişelenecek bişey değil gbi sanki.
MehZey Elifaky göğüs ucunu değilde az gerisinde bulunan sert kısmı hafif bı sikmayi denesenize akar normal şartlarda siz fark etmemiş olabilirsiniz