Evet arkadaşlar 2 ekim cuma günü kızıma kavuşacağız inşallah 🙏 sanırım ekim anneleri olarak açılışı ben yapacağım 😂
38 haftalığız 🌸 bugün kontrolümüz vardı nst de sancım 40 larda çıktıı çatı muayenesi yaptı ama bu sefer ki çok can yakıcıydı baya ittirdi tabi ben kasım kasım kasılıyorum istemsizce bağırdım falan 😊 doktorum da emin misin normal doğum yapacağına daha 4 parmağa dayanamıyorsun dedi ☺️ama önceliğim normal doğum dedi ilk önce suni sancı veririz dayanamazsan sezaryene alırım dedi.. inşallah suniye gerek kalmadan normal doğum yapabilirim dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum suniden 😫
bebeğim hızlı kilo aldığı için doktorum daha fazla beklemek istemeyip Cuma’ya kadar doğurmam gerektiğini yoksa Normali denemeyip direk sezeryana alabilirim dedi ve ben o an şok 😄 evet son haftaları yaşıyordum ama normal olacağı için sancımın gelmesini ve açılmamı bekleriz 40 I falan görürüz diye düşünürken Hiç beklemediğim için çok şaşırdım ve bir o kadar da çok mutlu oldum çünkü artık onun minik ellerini tutmama, kokusunu içime çekmeme günler kaldı 😍 Cuma günü sabah 7 de yatışım yapılacak lütfen dua edin herşey çok güzel geçsin normal doğum yapabileyim 🙏🙏
Sütümün gelmesi için ve sezaryen olursam gazımın çıkması için çantama koymam gerekenler neler ? Şimdiden teşekkür ederim 🙏