B_isik 7 haftalık hamileyim 4 gün tuvalete çıkamadım akşam tuvaletim geldi karnıma ağrı falan girdi tuvalete gittim yapamıyorum çok fenayım yardımcı olun bana siz de yaşadınız mı beler yaptınız nasıl geçti? :(
Didemcee B_isik canım ben sabah kalkınca kayısı ve bol su içiyorum bide türk kahvesi hemen çıkartır dene istersen
Anurbasgem B_isik ben 29 haftalık hamileyim. Hamile kaldığım günden beri tuvalette dogurucam sanıyorum aşırı zor çıkıyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor . Yemedigim.icmedigim şey kalmadı buna ilaçta dahil ama işe yaramadı. Son 2 gündür acı yemiştim biraz faydasını gördüm gibi.
Hope8 B_isik kuru kayısı direk yardımcı oluyo hergün yersen hergün çıkartıyo tuvalete valla ☺️ Bende çok zor çıkardım kayısı sağolsun
SevdaPolatts Anurbasgem canım kayısılı bitki çayı al 101den çau bardağına 2tane koy demlensin iç diğer sabah gelip teşekür edersin 🤭 ben basurum 4.evresinde ameliyat olmam lazım ama gebeyim şuan tek çıkar yolum o ben üstüme oturamıyodum
KeremEnsar2124 Kefir ve incir tavsiye ediyorum benim oglum 2 bucuk yasinda 2 haftaya kadar 1 haftada 1 yapardi incir yemeye basladi gunde 1 veya 2 gunde yapmaya basladi belki sizinde isinize yarar
Sebnemrahh B_isik ilk gebeliğimde bende olmuştum zeytinyağı içtim kefir içtim probiyotik yoğurt yedim zeytinyağı magata sıktım bile ancak geçmişti progestan yapıyor eğer kullaniyorsan ve demir de yapar
Meliss5 B_isik doktorundan kabızlık ıcın ılac ıste mutlaka ve zorlama kendını daha cok yenısın bırsey olmasın dıkkat et 🌸
Mervenur_kcbs B_isik bende öyle oldum o zaman lar sabah kahvaltı yaptığım gibi peşine 6-7 adet kuru sarı kayısı yiyip üstüne 3-4 bardak içiyordum sürekli yiyerek düzene bindi yaklaşık 14-15 . Haftama kadar böyle devam ettim
SevdaPolatts B_isik hepsini bilmiyorum dediğim kesin sonuç veriyor su kayısı vs hepsi belki düzeltiuo zamanla ama en azından ben onu içiyorum ertesi gün ishalim 🤭