Meltem1309 Öncelikle herkese merhaba.Ben 5+5 günlük hamiley im doktor ultrasonda keseyi gördü fakat içi boş bebek görünmüyor dedi üstelik kesede Düzensiz dedi..sizler bebeklerinizi kesede kaçıncı haftada gördünüz.korkuyorum boş gebelik olabilir mi😢
MinikMucizem42 Meltem1309 5 haftada keseyi gorduk.7.haftada alttan anca goruldu bebek 8.haftada karindan goruldu.rabbim yardimcin olsun insaAllah kotu bisey olmaz
Secily Meltem1309 ben de 5+5 im ve keseyi görebildik sadece içinde bebişim çok küçük olduğundan görünmüyormuş kendimize dikkat edip sabredicez bakalım ilerki haftalarda inşallah görürüz🙏🏻
seyydac Meltem1309 bizim de 5 haftalıkken kese görülmüştü ama bebek görülmemişti. 6+5 te gördük bebeği. Canını sıkma normal bir durum
Ayseguls Canım içini ferah tut inşallah birşey çıkmaz. Biz 7. Haftada görmüştük. Seninki daha erken o yüzden endişe etme
Meltem1309 Teşekkürler hepinize öyle iyi şeyler duyunca içim bi nebze rahatliyor 2 yıldır bekleme sonunda üzülmek istemiyorum allah hayirlisini versin
SemihDamlaDalan Meltem1309 merak etme çok küçük olduğu için bebiş gözükmüyordur 7. Haftadan sonra gözüküyor genelde