Duygu4444 Kızlar joie nin bebek arabasını alıcam 3 tekerlekli mi 4 tekerlekli mi olsun karar veremedim kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi 🤗
Busraveminisi1 Duygu4444 ben almadım henüz ama şuan 6 aylık bebeği olan yakın arkadaşım 3 tekerlisini almıştı çok memnun bana da önermişti
Anurbasgem Duygu4444 ben geçen gün 4 tekerlekli olanı aldım sürüşü ve pratikliği muhteşem. Kraft alicam diye yola çıktım ama mağazaya gittiğim de bütün fikrim değişti. İyi ki joie almışım diyorum.
Deletedmom399 Duygu4444 4 tekerlekli kesinlkle canim. Biz ikisini de deneme fırsatı bulduk ama manevra ve sağlamlık acısından 4 olanı aldık. E bebek çalışanı bile on tekerin tek olmasinin konforlu olmadığını söyledi. Deneme şansın varsa ikisini de gör derim 😊
Duygu4444 Anurbasgem bende 4 tekerlekli istiyorum ama 3lünün dönüşü kullanışı daha rahat dediler böyle demeniz fikrimi değiştiriyor 🤩
NeseMf Duygu4444 kuzenim kullanıyor çok hafif ve pratik bir araba kapanınca baya küçülüyor. Ben Kraft aldım açıkçası pişman oldum onun kullanışlılığını görünce.
NeseMf Duygu4444 3 teker şu an çocuğu da 3,5 yaşında ve 24 kg falan hala kullanıyor bence gayet kaliteli bir araba