Urazannesi Milos35 günü var. Adetinizin 4. Ya da 6.günüydü. saracoglunun sitesinden bakın lütfen. Ben de sogan kürüyle gebe kalanlardanım ama 8 ay geçtiği için unutmusum. Dikkat edin gunlerinez şifa olsun
Ysmn0605 Milos35 bende denemistim ama benim bildiğim yanlis hatirlamiyorsam adetim bitiminden sonra başlanıyor cok arastirmistim aklimda bu sekilde kalmis
Sinemarslannnn Milos35 ben Regli bitimi ile başlayıp yumurtalamayı görene kadar içtim aynı ay hamile kaldım çok şükür
Milos35 Urazannesi herhangi bir zamanda yapılmıyor mu acaba? Link bulabilirseniz burada paylaşır mısınız
Nevriye Urazannesi canım gebeliği kolaylaştırmak için mi yapılıyor bu soğan kürü bana bilgi verir misin lütfen 🙏
Nevriye Urazannesi bunu sadece kisti olanlar mı kullanıyor yoksa her bebiş isteyen de kullanıyor mu canım ben 3 aydır deniyoruz ama olmuyor bu soğan kürünü denemek istiyorum yardımcı olur musun?🙏
Nevriye Sinemarslannnn biraz özel olucak ama ilişkiye ne sıklıkla giriyordun ☺️ Bide bu soğan kürünü içerken ilişkiye giriyor muydun canım bilgi verir misin bende 3 aydır bebiş istiyorum henüz olmadı 🙏
Sinemarslannnn Nevriye sabah ve akşam aç karnına içtim aynı zamanda ovulasyon testi de yaptım cnm yumurtala ve çatlamayı değerlendirdim genelde de 2 günde 1 ilişki yaşamak gebelik ihtimalini artırır zaten
Urazannesi Nevriye normalde de rahimdeki pisliklerin atılmasına yardımcı olur dediler ama hiç bilemiyorum, bende hem miyom hem pcos vardi öyle kullandım
Srplhrgl Milos35 adet başlangıcı yapılıyor ama size bir tavsiyede bulunim isterseniz bir hekime gidin göbeğinizi yaptrn zam yada yumurtalıklar tembelmi değilmi onu bi öğrenin öyle başlayın kafaniza göre hemen içmeyin
BMehtap Milos35 15 gün kullanıp 15 gün ara veriyorsunuz ve adet döneminde kullanılmıyor annem iltihapları için kullanıyordu ordan biliyorum