Oykuaygun Lohusa takımı alıcam alt üst ve sabahlık olarak instagramdan önerebileceğiniz sayfa var mı?
Zuhal14 Oykuaygun Minegkhn92 trendyol da effort marka set halinde ve ya ayrı ayrı alabilirsiniz ben ordan aldım
12340 Oykuaygun lohusapijamaa Diye bi sayfadan aldım ben daha bugün geldi kargo Kumaşı falan harika çok sevdim
Kaderonur2105 @Oykuaygun#1 Oykuaygun https://instagram.com/lohusapijamaa?igshid=1sx7m3amwxhu6 aldım muhteşem
HacerP Lohusam.com çok güzel takımlar var trendyoldan alışveriş yaparım hep ama aynı marka burda daha ucuza aldm
Bhryctrk Oykuaygun ben online Lcw’den aldım daha uygun hem de bedenler belli. Beğenmediğin olduğunda da mağaza değişimi mevcut.
emrahedaeslemfamily Oykuaygun lohusapijama diye bi saayfadan aldım cok kaliteli ve güzel fiyatı da diğer sitelere före uygun sürekli indirimde . Tavsiye ederim
gulsencicek Hamilecarsı.comda da var effort marka trendyoldan daha ucuza ben ordan aldım tavsiye ederim
zuhalrmz gulsencicek merhabalar bende effort marka 4lü sete uzun süredir bakıyorum. Nasıl geldi acaba memnun kaldınız mı
zuhalrmz gulsencicek trendyoldan alıcaktım fakat dediğiniz siteye baktım gerçekten daha uygun. Ama kumaşı vs nasıl ona göre oradan sipariş vereyim.
Emineerd Mkblgrlyn kaç kilosunuz ? Ben bi sayfaya sormuştum beden konusunu. beden tablosu göndermişti 80-90 kilo l beden 90-100 xl oluyormuş
Mkblgrlyn Emineerd hamileligimddn once bazi kiyafetlerim xl bazilari xxl ydi o yuzden olur mu olmaz mi emin olamiyorum. 50 beden aliyorum elbiseyi falan mesela
Emineerd Mkblgrlyn zaten lohusa hamile ürünleri normal kıyafet kalıbında olmuyor zaten ekstra bol oluyorlar
Emineerd Mkblgrlyn ben sipariş verdim 38 deyim 85 l beden verdim zaten haftaya sezeryan olucam ama henüz gelmedi kargoda 😊