Mavilipembeli 38+3 haftalığım tarçınlı su içmeyi düşünüyorum 🤔 toz tarçınmı çubuk tarçınmı ? İçip faydasını gören oldumu acaba arkadaşlar ?
Mervenur_kcbs Mavilipembeli bende burda bekleyiö duydum ama nasıl yapılıyor doktoruma danışcam içme konusunda
Beyzasahr Mavilipembeli 41 oldum dün içtim ilk defa çubuk evde vardı onu az suda kaynattım 1kaşık şeker attım tatsız içemem tık yok bidamı yapsam şimdi
Mavilipembeli SweetDream doğumu hızlandırıyormuş sanırım canım ama tam bilgim yok o yüzden kullanan varmı acaba diye post açtım tarçınlı su içip 1 2 güne sancı başlayıp doğuranlar falan olmuş merak ettim bende
Beyzasahr Mavilipembeli yapta içiyim üşeniyoö kalkmaya menemen yaptım bugun şişelere tabanlarım agrıyo
Mavilipembeli Beyzasahr direk çubuk tarçını sürehinin içine at öyle tüket hem yormaz hemde tadı ağır olmaz canım ben öyle yapıcam son haftaları 40 ları görmek istemediğimden erken başlıcam içmeye
Beyzasahr Mavilipembeli bence o işe yaramaz ben bekarkende tarcını limonu suya atıp içiyodum normal sh gibi