Ebrudagli Kızlar merhaba 35+4 gunluk gebeyim erken dogm riskim var. 1 cm acikligim. Doktor adalat crono 30 mg verdi. Kullanan varmi aranzda. Normalde tansiyon ilaci ama erkenn dogumu onledgi için verdgni soyledi ama yan etkisinden korkuyorm kullanan varmi
Knber Ebrudagli ben kullandım Can'ım aynı şekilde erken doğum riski ve sancım vardı hastanede de yattım ordada veriyolardı
Esrelf Ebrudagli bende kullanıyorum. Canım sancıyı ve kasılmayı önlüyor. Aç karnına alma tansiyonun düşer.
Nisanurr Ebrudagli canım benimde erken doğum riskim var 29dan beri kullanıyorum ve hiç bir yan etkisini görmedim
ozgesoy28 Ebrudagli canım 30lu haftalarımdan beri erken doğum tehlikem var o haftalardan beri kullanıyorum hemde günde 3 taneden 2 ye düştü şimdi 37 haftalık olduk gerçekten etkisi çok
Ebrudagli Knber banada yatis istedi ama kabl etmedm. Sn kacinci haftanda dogm yaptn yada su an kacmci haftadasn
Knber Ebrudagli bana 27 de bir doz 29 da bir doz ciğer geliştirici iğne yapıldı 37 ye kadar bekledik Aslı'nda daha doğmazdı da bebeğin karın çevresi gelişmiyor diye doğurttular ama ben çok hastanede yatıyodum 1 hafta yatıp imza atıp çıkıyodum 2 gün sonra sancıyla tekrar gidiyodum şimdi ikinci gebeliğim sanırım bunda da öyle olacak
Knber Nisanurr şu an kaç haftalıksın Can'ım bana ayaktan muayenede dr vermişti sonra hastaneye yatınca Prof dr 1 Aydan fazla kullanılmaz o diye kızmıştı
Nisanurr Knber 36 haftayım ben canım bilmiyorum benim doktorum Doğuma kadar kullanıcaksın demişti bebeği orda tutabilmek adına