Gebegunlugu iştahla alakası yok bence çünkü yiyorum 10 dakika sonra gene gururdama yapıyor hep açlık hissi oluyor bebek tekme atınca daha cok gururduyo midem😏😏😏😏
Busraveminisi1 Gebegunlugu kuzum bu haftalar bebekteki günlük kalori alım ihtiyacı arttı bebek hızlı kilo alıyor stoğun yetmiyorsa olabilir
Yasmn05 Gebegunlugu doktornza söyleyn cogu zman bi sıkıntıdan dolayı olmaz ama gebelik şekerinde böyle bişi duymustum sekeri olanlar hep doymak bilmiyormus tabi herkesn aynı deil
Gebegunlugu Busraveminisi1 çok kötü bir his cnm ya sofrayi topluyorum bir bakıyorum gene açım🙄 şimdi bile aç hissediyorm dışardan sipariş verdik
Eeezgi Bu haftalar böyle artık galiba 😆 ben o yüzden elimin altında hep ceviz badem falan tutuyorum acıktıkça 2 tane atıyorum
Gebegunlugu Eeezgi kuzum birde yememek için direniyorumki kilo almayim ama olmuyor kan şekerim düşüyor gibi oluyor yemessem halsiz dusuyorm🙄 ay bu durum hiç gzl dgll
Busraveminisi1 Gebegunlugu bende acıkıyorum düzene giriyor ama merak etme fazla karbonhidrat içeren şeyler yeme o da acıktırır meyve tüket muz özellikle yağlı kuruyemiş tüket çiğ badem fındık ceviz yoğurt kefir süt tüket öğün sonrası küçük aralarda tok tutar
Eeezgi Gebegunlugu ben şanslıyım biraz galiba ya deli gibi yediğim halde çok kilo almadım henüz hatta doktor uyardı 😂 su kuruyemiş vs geçiştirmeye çalışın biraz ya da doktora danışım chia tohumu deneyebilirsin tok tutar o da
Gebegunlugu Yasmn05 cnm zaten 24 haftada açlık tokluk testi yapacak doktorum ama şeker olduğunu düşünmuyorm olçümlerde iyi çıkıyor ama açlığı bilmiyorm olabilir de