Merinosunannesii Merhaba kızlar dünden beri burnum tıkalı alerjik astımım var bu burun tıkanıklığını devamlı yaşıyorum her kokuya alerjim var 8+6haftalığız iliadin burun spreyi var kullanılıyor mu bilemedim size sormak istedim
Ahenq Merinosunannesii canım sanırım o tarz şeyler kullanılmıyor ben geip oldum boğaz spreyi kullanabilirmiyim dedim kullanma dediler istersen dr una bi sor danışmadan yapma ama
Tuanazra Merinosunannesii ben kullaniyorum ancak doktorum 3 gun kullan birak demisyi. Ben 3 gun kullanıyorum 2 gun birakiyorum. Siz yine de dr unuza sorun. Ben illiadin siz yasayamayanlsrdanim
Neslihankk Merinosunannesii benimde ilk haftalarda burun tıkanıklığın çok oluyodu doktorum illiadin yakıştı 3 gun kullandım sadece sende eczaneye bi sor kuzum yada aile hekimine git
minikmevaninannesi Merinosunannesii benimde ev tozu akar alerjim var senelerdir avamys burun spreyi kullanıyordum artik alışkanlık yapmıştı kullanmayinca grip gibiydim. Gebelik düşününce aile hekimim gebeliğin ilk üç ayında kullanman doğru olmaz o yüzden bırak demişti. İlk bırakınca epey zorlandim. Hamileliğin ilk 2-3ayi resmen grip gibi gezdim sonra ne olduysa masallah belirtiler azaldı şuan 35 haftaliğim hiç kullanma ihtiyacı duymuyorum 😲
Merinosunannesii Tuanazra bende öyleyim burnum tıkalı olmasa bile çantamda taşıyorum nolur nolmaz diye😂😂
Merinosunannesii Neslihankk olmadı öyle yaparım peki bu burun tıkanıklığının hamilelikte bir alakası var mı
Tuanazra Merinosunannesii vallahi sizin yorumunuzu ben yazdim sandim 😁cantamda var basucumda var dogum icin hazirladigim cantaya da koydum
Neslihankk Merinosunannesii evet var kuzum doktorum gayet normal dedi ilerleyen haftalarda da burun kanaması yaşadım oda normalmiş🤷🏻♀️
minnie11 Merinosunannesii bahsettiğiniz spreyi bilmiyorum ama bende de alerjik rinit var. Devamlı kullanılacak spreyler veriyordu doktorlar genelde. Geçen hafta burun kuruluğu ve tikanmasindan dolayı doktoruma danistim kullanabileceğimi söyledi. Ancak otrivine gibi bazı spreyler 5 günden fazla kullanılmıyor ona dikkat etmek lazım. Doktorunuzun fikrini alın mutlaka
Ilossssss Merinosunannesii canım bende alerjik astım hastasıyım benimde burnum çok tıkanır yaşadığın şehirde deniz varsa bi şişeye (temiz biryerden) doldur ağzına burnuna Çek ilk başlarda işe yaramıyor gibi gelecek miğdeni de bulandırabilir. Ama işe yarıyor sonra sonra alışıyorsun. Maaalesef benim burnum otrivin mentol dışında hiçbir sprey açmıyordu deniz suyuyla birazda olsa rahatlıyorum
Merinosunannesii Ilossssss evimin karşısı deniz zaten de ben burun spreyine zor alıştım nasıl çekeyim 😁
Merinosunannesii Ilossssss zaten düne göre biraz daha iyiyim hoş gündüz iyi oluyorum gece çıkıyor bu tıkanıklık sağa yatıyorum sağ taraf tıkanıyor dönüyorum sonra diğeri tıkanıyor 😂
Merinosunannesii Sebnemrahh 😂😂ben abdest alırken bile burnuma zar zor çekiyorum temiz suyu birde o suyu nasıl çekeyim😂
Ilossssss Merinosunannesii aynen benimde öyle bide bana sizin söylediğiniz sprey falan kesinlikle işe yaramıyordu ben otrivin dışında hiçbirşey kullanamıyordum onunda bağımlılık yapma gibi bi yan etkisi var zaten normalde de 5 günden sonra yasak 5 günün sonunda sevdiğimi bırakmışım gibi oluyordum şimdide tuzlu suyla başetmeye çalışıyorum bakalım☹️