Gokce_life Kızlar suyu en fazla 1.5 lt içebiliyorum ama süt ayran meyve suyu falan içiyorum acaba sıvı olarak geçer mi benim gibi su içemeyen var mı? Varsa ne yapıyorsunuz?
Sibel8888 Gokce_life su içtiğiniz bardak olabildiğince büyük olsun. Böylelikle doldurduğunuz kadar suyu içmek zorunda kalıyorsunjz. Mesela benim bardağım 0,5 lt lik tek seferde içiyorum ama küçük bardak olsa 2-3 kere doldurmam gerekicekti.
Serifeisitmir Gokce_life canım bende öyle çok içemiyorum bebeğin süsüyle b8r alakası yokmuş o yüzden kendimi çok zorlamıyorum tabi ödem olmaması için şart 0.5 lik pet şişeler halinde yanında bulundur o zaman daha çok iciyorsun
emine86 Gokce_life çorba ayran meyve suyu sıvı olan herşey olabilir demişti ilk zamanlar dr m . Onlarla birlikte 3lt tamamla demişti idrar yolu enfeksiyonum için
haziranin25i Gokce_life sıcak su yani ılık su midemi bulandırdığı için soğuk suya terfi ettim soğuk su rahatça icebiliyorum 🤗😂
Gokce_life Serifeisitmir o zaman iyi ya çok korkutuyorlar su su diye ben normalde de içmezdim bir de mide bulantım çok olunca su hiç içemiyorum
Serifeisitmir Gokce_life bende şu icemiyordum canım özellikle sordum doktoruma icebildigin kadar dedi bebeğin suyuyla alakası yok dedi ama bu 0.5 lik le daha kolay oldu en azından ödem için
Hayatft123 Serifeisitmir valla canım içebildiğiniz kadar için ben günde 2 3 bardak su ancak içiyodum sıvısı yeterli değl desi doktorm su içmiyomusun dedi su sade soda ayran şuan hepsinden içiyorm suyuda 2 2.5 lıtre icmeye calısıyorum bende nette okudum sıvının suyla alakası yok dıe ama doktorum su ıc ayran ıc dedi zorlayarak kendimi iciyorm
Serifeisitmir Hayatft123 içiyorum ama illa günde 2.5 litre olacak diye kendimi zorlamıyorum bazen günde 1 litre bile içtiğim oluyor çok şükür duyumuzda hiç bir sıkıntı yok
Hayatft123 Gokce_life evet artık çogalattım 2 3 bardak ancak bana yetıyormus simdi 2.5 litreye cıkarttım
Gokce_life Hayatft123 maşallah çok iyi 2.5 ben ayran falan ancak 2ye çıkarttım bilmiyorum şu mide bulantım azalırsa inşallah bende çıkarıcam 3e falan😂
Hayatft123 Gokce_life kaç haftalk canm benim azaldı miğde bulantım yavaş yavaş yemekte yiyorum önceden hiçbirsey yiyemiyordum içemiyordum cok şükür düzeliyor biraz sabretmek lazım 😍😊
Gokce_life Hayatft123 benim 11 haftalık inşallah azalır diye bekliyorum ama giderek artıyor sanki🥺☺️ Sizinki kaç haftalık☺️
D-M Gokce_life ben de bardakla içemiyordum sonra 1.5 ltlik şişelerle içmeye başladım şu an günde 3ltyi buluyor. Hem tek seferde daha çok içiliyor şişeyle onu deneyebilirsiniz 😊
Hayatft123 Gokce_life 14 olduk biz 12 haftama kadar sürdü 12 haftadan snra tek tük olmaya başladı bulantı simdi ise geçti çok şükür 1 2 hafta daha sabır inşllah geçer kişiden kişiye değişiyor çünkü