anne_merve Arkadaşlar bu gün biraz stresli sorun yaşadım 37. Haftamdayım tam az önce lavaboya girdim iç çamaşırım da kahverengi lekelenme olmuş çoksa değil ama belli sancımda yok sizce ne ola bilir acile gidiyim mi
Mihre anne_merve Nişanınız gelmiş yüksel ihtimalle.Endişelenmeyin haftanız güzel.Eğer normal doğum olacaksa sancıları bekleyin doktora gitmenize gerek yok.
Mihre Gulsahkyc Benim kahve leke şeklinde geldi. anne_merve Evet bekleyin,benim nişan geldikten ertesi gün sancılarım başlamıştı ama herkeste farklılık gösterebilir.Siz yinede doktorunuzu bilgilendirin.
Gulsahkyc Nişan öyle azıcık kahverengi leke değil jöle gibi kıvamlı bir akıntı kimisinde kan oluyor kimisinde olmuyor benim nişanımda yoktu sen ihmal etme doktorunla paylaş gerekirse git baktır
Gulsahkyc Mihre Sen görmemişsindir o zaman çünkü o nişan tıkaç gibi düşün bildiğin jöle gibi avuç içi kadar hem de benim nişanım geldikten 1 hafta sonra suniyle doğurdum yani herkeste farklı
anne_merve Doktorumu aramadım biraz daha bekleyin die ama şu vakte kadar hiç bi sancımda olmadı başka lekede gelmedi bu durumu anlayamadım ya