BrcuSibell Arkadaslar 6 haftalık hamileyim nisanın 30.da kesesini gördüm kendisini kaç haftalıkken görebilirim sizler kaçıncı haftanızda gördünüz? Hastaneye gitmeme daha bir hafta var meraktan catlicam ☺
Nslhnfdn BrcuSibell ben de henuz 15 gunlukken ogrendigim icin zaman gecmiyor sanki. Ben 7 haftalikken vajinal muayene de kalp atisini duydum
BrcuSibell Ulya ayy bekle anam beklee bi hafta sabredemiyorum ki ben 🙂 kalp atışları ne zaman duyuluyor peki
Bisaniye BrcuSibell sanki 8. 9. Haftada duydum kalp atışlarını. Allah eline ayağına kavuştursun inşallah ☺ Tebrik ederim
BrcuSibell Nslhnfdn vanijan muayene'ye karşıyım geçen sene tam bu zamnda 5 haftalıkken düşük oldu ondan dolayı tabi inşallah o raddeye gelmm
Nslhnfdn BrcuSibell benim yapilmak zorundaydi buyuk bi kanamayla doktora gitmistim cunku bebegin kalp atisini duymasi gerekiyordu yoksa bende bu zamana kadar yaptirmamistim
Sugar_she Ben daha keseyi bıle goremedım cnm çok yeni aranıza yenı katıldım 4+5 günlük hamıleyım vajınal ultrason yaptırmadığım icin 5.5 haftayı beklıyorum insallah hepimiz sağlıklı sekılde bebıslerımızı kucagımıza alırız.