DiplomaliEvHanimi Pinkbaby bebegin kusmasini engelliomus biraz yuksek yatirip bide aldigimiz yataklar bebege coook buyk gelio onun icine rahatca yatirilabiliyomus yan sekilde falan yada koltuk ustunde bende bu kadr biliyom ne kdr dogru hiic almadim babynest yani şu yuvarlak suslu besik ici yataga hevesliydim bayaa kisi refluyu onerdi
DiplomaliEvHanimi Kizlar bi goz gezdirdimde. Bimdeki ana kucagi 79.90 ebebekdeki babyplus marka ana kucagi 89.90 Bimde reflu 49.90. Ebebekde babyplus markali 59.90 acaba o hengameye degermi ordan siparis etsekmi?
DiplomaliEvHanimi Mkblgrlyn yakın oluyoda haksizlik yapiyolar hep bazi urunler hiic gelmio 😡🙄🙄 ona sinir oluyom yada bitti deyip ayiriolar
Mkblgrlyn DiplomaliEvHanimi evet ya onu ben cok yasadim. Umarim bulabilirim cunku nerdeyse yarisini almak durumundayim. Sadece besik yeni dogan zibin ve 3 takim var baska da bisi yok
Fatime3447 DiplomaliEvHanimi ya zaten bebek küçük olduğu için gözün hep onda olucak işyerinde anla bana verecekti gerek yok dedim gözüm hep onda ne gerek var boş bence onun yerine iki paket daha bez alablilrsiniz