TugBaris İyi Akşamlar kızlar, ben alışveriş yapmaya başladım bebeğim için. Online olarak lc den ve h&m den aldım birşeyler. 0-1 ay ve 1-3 ay aldım gözüme çok küçük geldi ya.. siz hangi ay alıyorsunuz merak ettim
nazlibaharim TugBaris 20. Haftadayım daha bir parça eşya dahi almadım tam olarak nereden başlayacağımı bilmiyorum sanırım 🙈
Ceysem4545 TugBaris yeni doğan bi kaç parça aldım çok çabuk büyüyorlar 3-6 ideal bence ben hep 3-6 ay aldım☺️
Hope8 TugBaris ben herşeyi h&mden aldım bi kaç parça 1-2 ay aldım gerisini hep 2-4 ay aldım kalıpları bence güzel 6ay giyilir yani 4 aydan sonrası içinde aldım yeterli olur inşallah ☺️
Madeleine TugBaris h&m ‘in kalıpları buyuk , h&m alıcaksan 1-3 alabilirsin. Carters kalıpları küçük ordan 3-6 öneririm. LcW tam beden 👍 ben 1-3 de aldım 3-4 tulum ve alt üst. Geri kalanları 3-6 ay.
Ceysem4545 TugBaris çok fazla alma derim 3-6 ay al çünkü gerçekten çok çabuk büyüyorlar kardeşimin de kızı oldu 4 ay önce daha iki ayı dolmadan bütün yeni doğanlarını bana getirdi yengem olmuyo artık diye keza arkadaşımda öyle hepsini toplayıp bana getiriler😂
TugBaris Ceysem4545 Anladım canım daha 3-6 alırım bende. Ocakta doğum yapıcam Allah’ın izniyle bu yüzden 3-6 ay kısa kollu mu uzun mu bilmiyorum kafam çok karışıyor valla ya
TugBaris Madeleine Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilerin için. Bende çok tulum aldım çok kullanışlı olacağını düşündüm bide alt üst takımlar ve zıbın
Hope8 TugBaris 1-2 ay evet yenidoğan uyumlu ama 2-4 ay kalıpları gayet iyi 6. Aya kadar giydirilir ☺️
Ceysem4545 TugBaris nisana kadar zaten havalar malum anca ısınır bi kısmını uzun al bi kısmını kısa benimde kasımda ben öyle yaptım
Hope8 TugBaris ne demek canım benimde öyleydi valla deneyerek yanılarak tecrübe etmeye calışıyorum ilk bebek olunca öyle oluyor ☺️
Astadavistabeybi TugBaris indirimleri kovalayın hm de indirim reyonu var orda baya indirimli şeyler var 0-3 ay çok almadım bebek uzun olursa çok giyemez diye patikli pijamalar çok tercih etmedim . 3-6 ay arası alıyorum ileri de bir anda almak zor olacak o yüzden indirim varsa listemdeki eksiklikti dolduruyorum
Hnfth TugBaris yenidoğan bı 10lu hastane çıkışı bize 4 tane alt üst pijama takımı alsan yeter bikac tanede atlet ondan snra 3 6 aylar ideal bence 🥰😍❣️💕 onlarında çok alma yinede ilerleyen zamanlarda gelişimine göre yaparsın alisverisini 💃💃❣️💕