Eveettt bizde kızcemle 25eylül itibariyle mezun olduk🤗23eylül akşamı duş almaya girdim 24 eylülde kontrole gidicegim icin bi baktım kan kortktum kendimimi kestim acaba diye😂sonrasinda dusumu aldim banyodan cıktım nisan hic aklima gelmedi sonrasin kasıklarıma inanilmaz sancilar girmeye basladi 3 dk da 5 dk da 10 dakkada bi oralikli olmadim gecer diye ama bi yandanda bu gece dogurmazsam sabah kontrole gittigimde kesin doguma alicak diye bu arada 2ekime zaten yatışim yapilmisti sezaryan dogumum olucaktı…neyse uyudum uyandim bi skntı agri sızı yok kontrole gittim nstye baglandim doktor nts kagidima baktı sanci gördü ultrasondan bakti yatisini bugun yapiyorum sezaryan diye bu arada ilk cocugum sezaryan o yüzden🤗ben bi aglamaya basladim gercekten insanin arkasinda baska bi cocugu olunca cok zor oluyo duygusallik yonunden neyse yatisim oldu yattim covit testi icin kan aldilar o arada sonuclar cikana kadar serum vesayire hep takildi bana hazirlik yapiliyo doguma gidicem diye beklerken hooooppppp kan sonucum pozitif ciktı😣doktorum bu sekilde seni doguma alamam cikisini yapicaz burundan suruntude alicaz sonucun cikinca tekrar yatisini yapar doguma alirim ama pozitf cikarsa pandemi hastanesine yönlendiricemdiye😣ben agla babam agla Allahim nasil pozitif cikar benim hic biseyim yok turp gibiyim diye ewe geldim sabah kadar uyuyabilir miyim asla surekli e nabizdan sonuclarima bakiyorum ha cikti ha cikacak diye sabah oldu annemle ewimi siliyoruz nolur nolmaz dogumum olucak ewi temizliyelim diye 2gibi bi baktim suruntum negatif🤗🤗dunyalar benim oldu sanki nasil mutluyum havalara ucuyorum resmen hemen doktorumu aradim negatif hocam negatif diye😂doktorum nasil gülüyo hemen gel doguma alalim diye hazilandim hastame yolunu tuttum takrar yattim tekrar giydimm dogum kiyafetini tekrar serumlar😂5te alindim sezaryana 20geçe ingaaa prensesesim geldi dunyaya🤗😇2ekimde beklerken 25eylulde dogan minigim binlerce şükür😍