Gizemnaz_ Happybsrn simdi yaptim cnm ben https://imgyukle.com/i/5YeO0p en alttaki bugun senide.bekliyorum🤷🏻♀️
Happybsrn Gizemnaz_ kız yaptım ama bnm ikinci çizgi hiç çıkmadı 😀😀😀 test mi bozuk İlk kez yaşıyorum bu durumu😒
34Gizem Gizemnaz_ aile hakimliği nedense e nabıza düşmüyor. sana kod vermeleri lazımdı netten bakabilmen için?
Rbakny selinn35 bende sol kasıkta hafif agrı oluyor sadece bide akıntı lekelenme şuanlık yok sadece oturduğumda hafif batma hissi yaşıyorum bel agrısı da cabası tabi
Zeyne_yusuf0142 Happybsrn benimde şuan karnımla belim çok agryr adet olckmşm gibi tabi ama adet düzensizliğim var çok istiyorum 8 Ekim adetim ama düznli dgl 40 günde bazn farklı inşallah olurum 🙏😔
34Gizem Gizemnaz_ geçen ay aile hekimliğinde kan verdim sonuç görünmüyordu. ben istemiştim onlarda noyu vermişlerdi netten bakarak öğrendim. ama açmaları lazım yani
Happybsrn Gizemnaz_ yani koyuluk var inşallah gebeliktendir🙏🙏 ama sen de pko varsa o da yapabilir bnm de yumurtlma olmadan hep böyle çıkıyordu hatta yumurtlmama mı değil mi tartışırdık forum da ama değildi demk ki başka tam olgunlaşmayan yumurtam oluyordu 🤔😒