Edizinannesii Bebeque16 ilk gebelik mi ? Benim ilk gebeligim 18+4 te hissettim. Karin yaglariyla da alakalı biraz canım. 22. haftaya kadar normal karsilaniyor doktorlar tarafından. Sıkıntı etme inşallah
monaroza Bebeque16 Tam 18+3 te hissetmiştim bende ilk gebeliğim ama ilk gebeliklerde geç olabilirmiş biraz daha içinizi ferah tutun 😊
Bikem Bebeque16 benim de 19+4 çok emin olamadığım bir şeyler oluyor ama henüz işte bu bebek hareketi demedim ben de. Doktorum 22de ancak ayırt edersin dedi, endişe etmeyin bence de
Bebeque16 Edizinannesii evet ilk, aslında zayıfım da. Kontrol de aydan aya olunca merak ediyor insan yaşıyor mu büyüyor mu ne alemde, kıpırtı da olmayınca 🙈
AyGC Yaaaaa ben duramıyorum bir ay 😁 gidiveriyorum en yakın hastaneye canım istediğinde. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Daha bu zamana kadar iki hafta bile gitmeden duramadım. 16.haftanın içindeyiz elhamdulillah
Zeynep_cagdas AyGC ahahaha aynı ben 😂😂 daha arasının 2 hafta açıldığı hiç olmadı 😂 napayım gitmesem stres daha kötü Allah korusun🤲🏻
Bebek-geliyor Bebeque16 19+4 deyim bazen birşey çarpıp kaçıyor gibi oluyor bazen bir dalgalanma gibi ama anlık hiç net değil. Yani bebek hareketi olduğunu anlayamıyorum bende açıkçası 🤷♀️
Nida_Y Bebeque16 bende bugün tam 18+3ün tık yok doktorum ilk gebeliklerde 20. Haftada ancak hissedilir diyor bekleyelim bakalım 2 hafta daha 😅
Nida_Y Mltmbktr 17. Haftaya kadar herkes hiç çıkmadı diyordu ama son 2 hafta resmen hamile göbeğim oldu 😅