linamom1 Kızlar progestan kullanıyorum 2 aydır bugün ağda yapsam 5-6 güne eski hali gibi tüylenme oluyor baş edemiyorum artık her hafta ağda yaptırmam şart oluyor sizde de öyle mi
Papatya13371 linamom1 testesteron hormonu bozukluğun da killanma oluyor diye biliyorum progestan i hiç duymadım canım. Hormonlarına baktırdin mi hiç
ikizminikler linamom1 1 haftadır kullanıyorum siz ağızdan mı alıyorsunuz doktor bana vajinadan al dedi o zaman yan etki göstermiyormuş belki ondandır
Derenannecik45 İğrenç bi ilaç sadece tehlikem var diye 2 hafta kullandım ömrümde görmediğim yerde upuzun siyah kıllar gördüm boynumda hemen bıraktım felaket ama sonra görmedim bırakınca geçti ayrıca sivilcede yapmıştı tam hormon ilacı yani
mrv_b ikizminikler kapsül olan değil mi o iki türlü de kullanılıyor mu prospektüsünde ağızdan alınır yazıyordu ama eczanenin üzerine yapıştırdığı kağıtta iki türlü kullanılır yazıyordu
ikizminikler mrv_b beyaz yumuşakça bişey işte o vajinadan da alınıyor öyle yan etkileri hissetmiyormuşsun. Doktora söylersen yan etkilerini çok hissediyorum diye vajinadan almanı söyler
mrv_b ikizminikler suyla yuttum 3 gündür ama kafam da takılıyodu doğru kullanıyorum inşallah diye 😂 böyle devam edim en iyisi doktora gidene kadar
-semadefne- linamom1 ben ilacı ve iğnesini aynı zamanda kullandım ama hiç bir şikayetim olmadı bünye meselesi olabilir birde iyi yanını düşün tüylenme varsa demek ki vücudun da etkisi oluyor ilacın canım geçmiş olsun 🌸