Dilara1503 Merhaba güzel anneler bebeğinin kordonunda tek arter tek ven olup doğum yapan var mı ? Süreci merak ediyorum lütfen paylaşır mısınız
kayrayra Dilara1503 38 haftalığım aynı şekilde benim bebeğimde tek umblikal arter. Sanırım doğuma en yakınınız benim. Doğumdan sonra yazarm inşallah. Bana da dua edin lütfen hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavusalim bebeklerimize💕
Dilara1503 Hayatuysal34 Hayatuysal34 inşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza 😊 çok sevindim sizin adınıza 🤲
Tugceinnal Benim de aynı durum 30 haftalık gebeyim, normal gayet kafanıza takmayın eğer bunun yanında başka bir problem yoksa bişey olmaz allahın izniyle
Dilara1503 kayrayra canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıklı doğumun olur 😊 tek arter olması bir problem teşkil etmiyor dedi beni perinatolog takip ediyor eğer ki tek arter varlığında başka bir anomali veya organlarında bir sorun varsa o zaman sıkıntı varmış. Kordon zaten düşüp gidecek birşey herşey yolunda ise bebek sağlıklı ise tek arter olması önemli değilmiş 😊🤲 Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun 🌼
Melis47- kayrayra kesinlikle dogum haberini bekliyorum ilk gebeligim ve 24 haftaligim benim bebkte 1 arter 1 ven :((
Dilara1503 Melis47- şu an her şey yolunda canım detaylı ultrasona girdim bir şey görünmedi organları çok şükür gayet iyiydi 8 Ekim’de kontrolüm var doktor tekrar detaylı bakacak inşallah bir sorun yoktur. Tek başına tek arter olması önemsizmiş zaten başka bir anomali yoksa. Okuduğum yerlerde bebekte tek arter tek ven olmasının sebebi zamanında ya annenin kordonunun ya da babanın kordonunun öyle olduğundan kaynaklanıyormuş ama annem de kayınvalidem de öyle mi değil mi hatırlamıyor. 🤗😀 İnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza 🤲
kayrayra Melis47- doğurdum canm bir kaç saat önce sezeryanla. Çok şükür bebeğim iyi Dr kontrolünü bekliyoruz şimdi de çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı yok
Gullyz Erkek kardeşim bu şekilde doğdu. Şu an 16 yaşında maşallah hiç bir sıkıntısı yok. Kontrol amaçlı ilk doğduğunda, 6 aylık olduğunda ve yaşına girdiğinde kalp ekosu çekildi. (Üfürüm car diye) zamanla o da geçmiş gayet sağlıklı.
Melis47- Dilara1503 yaaa icimi rahatlattn cok sukur canm benm az klmis Allah buyuk sabredecez insallh saglikla evlatlarimizi kucagimiza alirz ❤😌😪
Melis47- kayrayra ohh cok sukur Hayirli ugurlu olsun insallah rabbim anali babali buyutsun oyy sagliklidr melegim insallah Cok sukur atlattnz darisi basimiza sizede cok cok gecmis olsun rabbim acilarini dindrsin .Bu arada zorunlu sezeryanmi yoksa szmi istednz sezaryeni normal dogum olamazmydi
Dilara1503 kayrayra kayrayra canım gözün aydın Rabb’im bize de yavrumuza kavuşmayı nasip etsin inşallah Rabbim analı babalı büyütsün 🤲🤗
Dilara1503 Melis47- Amin canım şu an tek isteğim ona sağlıklı sıhhatli ve zamanında kavuşmak erken gelmesini hiç istemiyorum özlemeye razıyım Yeter ki zamanında sağlıkla gelsin 🤗💞 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
kayrayra Melis47- benim tercihimdi diyebilirim. Rabbim seni ve kavuştursun bebeğine inşallah canm benim 😘😘 teslim olun Rabbime geri kalan teferruat