Cansu1035 Haftama giriyorum venüs jilet aldım, suda mi kullanıyorsunuz afedersiniz alt kısmı nasıl alacağım duş jeli zararlı mi
Elfynsmr Cansu1035 canım suda kullanılması daha iyi olur ama o bölgene sabun vs sürme sakın doğum öncesi mantar ya da enfeksiyon olma ph dengesini bozarsın gerek yok venüs jileti suda tek kullanabilirsin zaten jeli olduğu için
Eliffcyhn Cansu1035 resmini atar mısın hangisinden aldın bi sürü çeşidi ama en güzeli hangisi bilemedim
Maviss1525 Cansu1035 Duş jeli ile kullanıyorum ben çok az duş jeli sürüp yapıyorum pürüzsüz oluyo sabunla yapınca o bölgeyi kurutuyor duş jeli durulandıktan sonra bile kremlenmişsin gibi yumuşak yapıyor 😊
cloverart Cansu1035 uzun süredir kullanıyorum, duşta temizleyeceğim bölgeyi ıslatmak ve jileti ıslatmak yeterli kendi jeli zaten köpürüyor ayrı bir şey kullanmanıza gerek yok. Heleki genital bölgeye zaten sabun şampuan kullanmak çok sakıncalı.
Flzcyln Baştan o bölgeyi kalıp sabunla iyice kopurt sonra venusu uslar öyle kullan aynadan da yardim al derim 😁😁
Flzcyln Ahsend49 Daha pürüssüz yapıyor yamuk tutsan bile kesilme oranı çok az diger jiletler gibi sert te çıkarmıyor
Htcmhmt12 Flzcyln siz nasıl kullanıyorsunuz acaba ben suya tutup bacaklarımı aldım ama kesme oldu azcık bırde susuz kullanıma uygun degıl sanırım jel kısmı azaldıkça takılıyor makıne yanı yumuşak yerleri ters dönüyor
Flzcyln Htcmhmt12 suya tutup kullanman lazım sabun dalın bebek sabunu kullanıyorum ben pi dengesi falan bozmuyor sıkıntı olmuyor
Maviss1525 Cansu1035 Evet enfeksiyon riski oluyo canım o yüzden çok az kullanıyorum zaten kendi jeli kayıyor diye