mrvears 15+3 haftalık hamileyim az önce sert bişey çarptı gitti saniyelik bişey di bu bebek hareketi mi daha ne zaman hissederim her gün sürekli olur mu
Ozdmrkbraa mrvears o haftalarda belki suda kaymasını hissedebilirsin kuzum o dediğin şekilde çarpma hissi için çok erken
Ozdmrkbraa mrvears merak etme az bi zaman sonra tekmeleriyle seni uykundan uyandıracak bi anlık dalgınlıkla yatmadan yediğim tatlı şey için pişman bile olacaksın 😂😂
_aycaccelik Ozdmrkbraa 22.haftadan aynı bu şekilde selamlıyorum artık biri uyurken dokunduğunda hissetmiyorum tekmelerden alışkanlık oldu 😂😂😂😂😂
mrvears Ozdmrkbraa yaaa benim düşük riskim var Perşembe günü kontrolüm var bakalım. Hissettim sandım mutlu oldum Ama bazen gaz hareketi gibi bişey oluyor bi kaç saniye pıt pıt oluyor bilmiyorum ki
mrvears _aycaccelik yaaaa 🙈😂 benim düşük riskim var bu Perşembe kontrolüm var hissettim diye mutlu oldum
_aycaccelik mrvears Allahım sağlık sıhhat versin canım benim benim de vardı çok şükür atlattım strese girme bebeğinle hep sohbet et iyi şeyler düşün her zaman