selinn35 Bebegimş subat ayında kaybettim 6 aydır deniyoruz olmuyor. Prolaktinim yukselmis onu dusurduk ama hala olmadı. Kurtajdan sonra illa rahim filmi cekilmesi gerekiyor mu ? Doktorum cok guzel temizledigini içerde hic bisey kalmadıgını söylemişti.
Melike48 selinn35 aralıkta kaybettim bende temmuzda kaldım canım 7 ay sonra üzülme rabbim zamanını bilir 🙏🏼
Wonderwoman selinn35 için rahat olsun canım rabbim verdiği zaman o oluyor zaten bende Şubat’ta kaybettim tamda virüs başlamıştı Türkiye’de korunma kararı aldık eşimde 5 ay sonra serbes kaldık kısmet oldu tuttu . Rabbine sığın tedavini ol gerisini Allah’a bırak doğru zaman da oluyor
cloverart selinn35 1 buçuk yıl olmadı. ay artık olmuyor ne yapayım 2 3 sene daha beklerim tüp bebek denerim dediğim ay hamile kaldım🙄 Şuan 3. Bebeğimi bekliyorum🎈
ozgei selinn35 ilk kurtajda 2 ay korundum tum testlerimi yaptirdim sonra 3. ay ilk denemede hamile kaldim. Onu da kaybettik sagliksiz gebelik nedeniyle. Yine 2 ay korundum. 3. Ay yani bu ay ilk denememizi yaptik tutmadi
selinn35 ozgei pıhtılasma mı var canım sende ? Hamile kalabilmen guzel ben deniyorum olmuyor hala 6 ay gecti
ozgei selinn35 hayirlisi sagliklisi olsun canim ben kaldim da ne oldu sanki ☹ hafif pıhtılaşma eğilimi var
TolTug41 selinn35 3 ay korun dedi doktor 3 ay sonra korunmayı bıraktık peşine hamile kaldım hemen gerileyin zamanı vardır Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah