deletedmom357 Kızlar testim pozitif çıktı son günlerde ağrım sızım ikiye katlandı takatim kalmadı zaten hamilelik te yorgun halsiz mide bulantım vardı son 1 hafta ikiye katlandı dun koku kaybım tad alma kaybım da gitti ağrım sızım çok ilaç da kullanamıyorum gebeyim diye yardım edin ne olur ne yapayım ne içeyim gün geçtikçe daha da kötü oluyorum 🤕😔 limon yiyorum sabahtan iyi gelir mi bilmiyorum onu da Bide nane limon içsem zararlı mı ilk gebeliğim korkuyorum
2148 deletedmom357 geçmiş olsun yoğurt içine az limon damlat ve tüket bunu günde 3 kez yap bir kaç güne toplanirsin
Gokcefeyza deletedmom357 bol bol meyve yiyin bende 9 haftalıkken yakalanmıştım. Multivitamin almanızı tavsiye ederim. (Ben immunace ve çinko takviyesi almıştım.) Balkona çıkıp temiz hava alın hergün duş alın çok rahatlatıyor. Bol bol su için. Dinlenin. Limon ve keçiboynuzu pekmezi tüketmeye çalışın. Ben sabahları 1 yemek kaşığı pekmez içip üzerine de limonlu su içerdim. Tat koku kaybı bende de olmuştu çok sinir bozucu bir durum. Bu da çinko eksikliğinden kaynaklanıyormuş. Netten araştırın. Ben hangi marka aldım hatırlamıyorum. Nisan ayında yakalanmıştım şimdi 33 haftalık olduk çok şükür. İçinizi rahat tutun bebeğe zararı olduğu kanıtlanmamış. Allah yardımcınız olsun.
tubaerva deletedmom357 Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin 7 haftalıkken bende yaşadım hamileliktendir sanıyordum eklem ağrıları test verene kadar. iki gün eklem ağrın oluyor geçer inş , ağrım olduğunda o iki günde parol alıyordum şiddetli ağrım başlayınca tekrar alıyordum iki gün öyle geçti sonra yavaş yavaş eski haline döndüm. şimdi 11 haftalığım ama kahverenği lekelenmelrm var
deletedmom357 Gokcefeyza Amin amin İnşaAllah 🤲 Allah razı olsun canım Korkuyorum yavruma birşey olur diye birşey yiyemiyorum başım kalkmıyor yastıktan Multivitamin doktor mu tavsiye etti yoksa siz alıp içtiniz zararı var mı ya ilk gebelik çok şey yapıyorum parol hap annem kaç gündür iç diyor korkuyorum içmiyorum
Bahartrn61 Gokcefeyza bende şuan pozitifim 36 haftalık hamileyim bol bol sıvı tüket canım kestane balı ye zencefil bal tüket limonlu su iç suyu bol iç ağrın olunca parol iç moralini yüksek tut bebeğe gecmiyomuş beslenmene dikkat et kemik suyu tüket anca böyle geciyo benim hala hafif hafif ağrılarım var 11. Gün falan bugün
Gokcefeyza deletedmom357 Doktorum tavsiye etmişti vitamini. Bağışıklık düşüktü bide bende bişey yiyip içemiyordum. Güçsüz kalınca malum hastalık da güçten düşürüyor zaten vitamin al dedi. Tat koku da almayınca insanın bişey yiyesi kalmıyor.
deletedmom357 tubaerva Amin amin İnşaAllah 🤲 Allah razı olsun canım. benim de ağrım çok parol içmekten bile korkuyorum bebeğime zararı olur diye Rabbim size de şifa versin İnşaAllah
deletedmom357 Annenmlere gelmiştim 2 hafta oldu hamileliğim kötüydü annem bakıyor bana burda virus oldum çok korkuyorum annem e babama da bulaşır diye yaşları büyük nasıl korunmaliyim yan yanayız henüz naparim bilmiyorum
Mom0101 Ayrı odadan cikmayin maske takın mutlaka ailenize geçmesin. Her wc den sonra camasır suyu dökün. Ve vitamin takviyesi almaniz lazim c vitamini cinko multivitamin alın, hamilelikte de kullanılıyor bu vitaminler zaten
deletedmom357 Mom0101 İnşaAllah oyle yapayım Folidoce kullanıyorum oda vitamin olarak yeterli mi yada başka vitamin hapı da almam mi lazım
Mom0101 Parol yada vitamin bebege zarar vermez ama corona uzun sürerse iyice zor geçer, bunlari icmekten korkma
Gokcefeyza deletedmom357 Sen günde 1 tane de olsa parol iç bence. Hamilelikte en güvenilir ağrı kesici çünkü başka çaremiz yok.