annepamuk Kızlar 9+3 geceyim. Bugün kontrolde 8+1 ile uyumlu çıktı. 7+1 de gittiğimde de 6+1 çıkmıştı. Benim gibi olup sonra yakalayan var mı. Aklıma takılıyor üzülüyorum böyle olunca neden geri diye. Hiç geç döllenme diyen falan da olmadı
Mervenur_kcbs annepamuk geç döllenme falandır ileriki haftalarda toplar inşallah dert etme kuzu bol bol dua et 🌸💗
fulya_kaya annepamuk hiç korkulacak bir şey yok bence, iki haftaya kadar çok normalmiş bizde de oldu yakaladı çok şükür merak etmeyin Allah’ın izniyle yoluna girer
Kumsall002 annepamuk benimde ilk gebeliğimde 3 haftaya kadar çıkmıştı gerilik canım ama cok şükür birşey olmadı bebek biraz küçük doğdu oda küvözde kalmasını gerektirecek kadar değildi suan ikinci gebelik bunda da 11 gün geriden geliyor içini ferah tut
Bbcerus annepamuk benim de öyleydi canım sonra düzeliyor üzme kendini. Bende de geç döllenme olmamasına rağmen öyleydi
Girlpowerbabe annepamuk benim 7. Haftada birkaç gün gerideydi doktorum geç döllenme olabilir demişti ama 10. Haftadan beri 8 gün önden gidiyor 25. Haftaya geldik hala 8-9 gün önde☺️
threestar annepamuk geç döllenmeden dolayı oluyor ilk haftalarda bende de olmuştu su an 17. haftadayım şimdi de 1 hafta ilerde gösteriyor 😂