Tugceekrzm Kızlar instagram da beğendiğiniz, güvenilir ve kaliteli bebek kıyafetleri alabileceğim yada bebekle ilgili herşeyi bulabileceğim sizinde alışveriş yaptığınız sayfalar varmı önerebileceğiniz. İsimlerini yazabilirmisiniz rica etsem.. 😊🤗
B8use Tugceekrzm ben bu yazdigim sayfalari ana ekran yaptim surekli indirim takip ediyorum ebebek.com etoker.com babymall.com bebekhause.com ilkebebe.com operaistanbul.com carters.com joker.com arada lcw nin bebek kiyafetlerine.bakiyorum cok ucuz ve kaliteli birde H&M nin indirimlerini takip ediyorum😊
BurakFadimeDnmez Tugceekrzm uğurlu Bebek var canım ben bi kaç parça aldım hoşuma gitti yeri kaliteli duruyor ve 💯 💯 pamuk 😍
zytn B8use aman aman e tokerden bişey aldım burnumdan geldi...hastane çıkışı aldım.görseldeki çıkıştı bana gelenlene hastaneden cıkılırdı ne odadan..aman diyim..bi de iade de zorluk çıkardılar.peşini sürmesem nerdeyse unutturcaklardı .benden söylemesi.arkadaş işlerini iyi yapmayanları deşifre etçeksnki başkasının dili de yanmasın.
B8use zytn ben etokerden bircok ürün aldim 1 banyo seti kuveti 2 bebek arabasi 3 ates ölçer hepsi icin maileme telefon numarama msj geldi kargo bilgisi verildi urunler 3 en gec 4 gun içinde elimde oldu hepsi hatasiz ve saglam gorundugu2 gibiydi yani ben bu siteden sıkıntı yasamadim hic belki siz yasamiz olabilirsiniz . Ablamda benim ardindan bebek arabasini ve oto koltugunu aldi ambalajlama kargo urun saglamligi gayet guzeldi biz memnun kaldik .
B8use Zuve e bebek joker H&M yi play storeden indiriyorsun bunlar var ama digerlerini ben ana ekrana ekledim kisayol olarak ekle ya da hizli erisime ekle gibi kisimlar var ordan yaptim canim
B8use Zuve diğerleri yok canim . Zaten cogu seyi aldim ben ama.bundan sonra subat indirimini takip edeceğim cok indirim oluyor o zaman alacagim inşallah