ZeynepAda33 Kızlar doguma son 2 gün Çarşamba gireceğim inşallah.Ben biraz paniklemeye başladım benim gibi hisseden var mı aranızda☺️
Oznuruzun ZeynepAda33 ayni günuz bende çarşamba nasipse sezeryan olacağım duygular karışık kafam hep nasıl olacak nasıl geçecek demekle geçiyor inşallah kolay doğum yaparız
ZeynepAda33 Oznuruzun Benim ikinci çocuk ama yine de kendimi alıkoyamıyorum spinal yapacak doktor uyanık olman daha iyi diyor bende de biraz panik var inşallah sağlıkşa girip çıkarız bebeklerimizle🙏☺️
Tatlisannedilekk Hilal93 sen benden önce doğurursun o zaman canım, benim normal doğum olcak ama gelmiyor bir türlü oğlum🤦🏻♀️
Hilal93 Tatlisannedilekk gelir belki belli olmaz son ana kadar ne olacağı hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah
busbus35 Ne güzel bekleyiş rabbm sağlıkla kurtarmak nasıp etsin sabırla beklediğiniz hamilelik süreci mis kokulunizla bütünleşcek ❤️🙏
Oznuruzun ZeynepAda33 benimde ikinci ilki sezeryan di bilmiyordum nasıl bir şey olduğunu şimdi bilinçli gitmek de ayrı bir şey 😂😍