Kızlar birinci sorum mama sandalyesi ve bebek arabası ile ilgili , bu ürünler ne zamandan itibaren kullanılabilir ?
**- Araç için koltuk mecbur alacağım , ayrı ayrı almak yerine travel sistem mi almak mantıklı oluyor?
- Mama sandalyesi kaç aylıkken kullanılmaya başlanabiliyor , bunu almayı biraz erteleyebilir miyim?**
İkinci sorunum da şu ,
ben bebeğime oda yapacağım bu odaya sabit beşik alacağım bir tane , bir de anne yanı için katlanır beşik almayı düşünüyorum bunu diğer odalara da yanımda taşırım , tekerlekli olur diye düşündüm.
Bunun dışında bir sürü ürün var piyasada
katlanır beşik , park yatak , ana kucağı , reflü yatağı , baby nest bilmemne bunlardan gerçekten en çok hangisi kullanılıyor? Bu alınan çeşit çeşit şeylerin hepsi bir süre sonra bir işe yaramayacak , ikinci bebeğim olursa ona da kullanırım diye pek gözüme gelmese de bu kadar eşyayı da eve almak istemiyorum sadelikten yana biriyim evin her yanına bir eşya doluşsun istemiyorum.
Özetle bana evde odadan odaya gezdirebileceğim bebeğimi içine yatırıp gözümün önünde tutmamı sağlayabilecek , içinde sıkılıp çıkmak istemeyeceği ve belki kayınvalideme anneme gittiğimde içinde yatırmak için yanımda götürebileceğim bir şey lazım.
Şimdiden görüşleriniz için her birinize teşekkürler