Asena60 19 haftalığım bir hafta önce bebeğimin hareketleri pıt pıt vardı şimdi çok hissedemiyorum. Hareketler sürekli mi olmalı yoksa arada mı hissederiz bu haftalarda?
Damla________ Asena60 ara ara olur sonra 20 kusurlerde sık sık olur ama bu değişebilir yanı benim hamileligimle sizinki bir olmayabilir öyle düşünün
ferhunde Asena60 bende 19 haftaligim.herkeste farkli oluyormus.benim disardan hareketleri gozle gorulur sekilde su anda.doktora sordugumda herkeste farkli olur demisti.arada bende hareketlerini hic hissetmiyorum doktorum bu durumun normal oldugunu soyledi.
ferhunde Asena60 yururken hic hissetmedim.uzanirken hissediyorum.ilki kas seyirmesi gaz hareketi gibiydi bir hafta icinde daha soddetli hissetmeye baslamstim.tatli yiyip uzanin o zaman daha fazla hareket edebiliyorlar☺️
Haticefrn İlk hareketi nasıldı hissedebildiniz mi yani anlaşılıyor mu bebek hareketi olduğu 🙈 17+5 im hissetmek için sabırsızlıkla bekliyorum 😀
Asena60 Haticefrn hissettim canım şok oldum hatta sanki böyle balık dönüyor veyahut kayıyor gibiydi o olunca ne demek istediğimi anlayacaksın
Asena60 ferhunde ben hafta içi evdeydim ve hissetmiştim dün falan dışarı çıktık akşam çok hissedemedim diye korktum sanırım ilk hissetme zamanlarım olduğu için