Happybsrn Gizemnaz_ bnce çıkması için adet sonrası hamile kalmak gerek daha yumurtlma olalı bi hafta oldu kız ne bu acele çıkmaz 🤔😀
Ecmelbeyza Gizemnaz_ Lh beta yükselince çıkıyor Ya eğer varsa az da olsa silik çıkar yine de inşallah vardır 🥰
Happybsrn Gizemnaz_ ama belki vücudundaki lh yüksek 🤔 cuma günü zaten 12.gün kan verirsin o zmn ama daha erken bnce verme😀 bnde cuma test yapıcam
Papatya13371 Gizemnaz_ canım benim bildiğim ovulasyon testinin iki çizgisinin de kipkirmizi çıkması lazım gebelik olması için bende yapmıştım ikiside kipkirmiziydi hamile olduğumu öğrendigimde. Normal bir gebelik testi alıp dene bence
Ececem 4 gün kala idrar testinde bile çıktı. 3 gün kala da kan testi ile onayladık. Aslında döllenmeye bağlı ne desek boş
minikos Gizemnaz_ Happybsrn yaa kızlar mart ayında konuşuyoduk sizinle şimdi denk geldim inşaAllah en yakın zamanda hamile haberlerinizi alırsınız 🙏🏻🌸
[silindi] Gizemnaz_ canım senin ne oldu kan sonucun benimde son 5 gün. Saglık ocagına sabahmı gitmek gerekir ögle sonrasıda yapılırmı kan testi biliyormusunuz