Gamze2 babymomyy bende yakacıkta oturuyorum küçükyalı delta hospital Tahir Tosyalı ya gidiyorum çok memnunum randevuları çok yoğun bir doktor ve çook ilgili alakalı
Drn-Brc babymomyy çok doktor gezdim pendikte en memnun kaldığım medical park neslihan alan çok tatlı bir doktor her seferinde mutlu çıkıyorum odasından
babymomyy Drn-Brc şu muayenelerden için rahat huzur içinde çıkmak gibisi yok gerçekten çok sevindim aradığını bulmuş olmana sağlıkla gelsin bebeğin 🥰🙏🏻
Drn-Brc GozdeKK 3 doktora gittim adatıpta ünal beyden hiç memnun kalmadım gördüğüm en kötü doktor diyebilirim kendisine
GozdeKK Drn-Brc yaa öyle mi bende gebelik öncesinden beri ünal beye gidiyorum arkadaşımın tavsiyesiyle ama net bilgiler vermesi açısından memnun kaldım şimdilik, neden memnun kalmadınız bende daha yeni olduğum için tam anlamıyla tanıyamadım daha
Drn-Brc GozdeKK sürekli olumsuz şeyler söyledi bebeğin böbrekleri büyük plesanta önde falan gibi beni korkuttu başka doktorlara sorduğumda öyle bişy yok cok önemsiz dediler çok suratsız ve ilgisizdi sorularımıza bile düzgün cvp vermedi odasından çok mutsuz cıktım bir daha asla gitmem
Gzmtmc babymomyy yeni gordum kusura bakma. Telefonu var whatsaptan ulasabiliyosunuz biraz gec yaziyor ama ararsaniz mutlaka aciyor telefonu. Sakin sakin anlatiyor her seyi. Istediginizi cekinmeden sorabiliyorsunuz. Tahliller icin illa kendi hastanesinde yaptirmaniz lazim demiyor. Esim de ben de cok memnunuz :)
babymomyy Gzmtmc teşekkür ederim canım bugün gittim gerçekten samimi biri kendisiyle devam edeceğim 🥰
Meryyyyy esraizmirli iyi hoş ama 3 kontroldür izinde denk geliyo başka doktora gidiyorum bu yoğunluğa rağmen sürekli izinli oluyo🤦♀️bana normal doğum gidişatın bi sorun yok dedi şimdi yıllık izinde son haftam başka doktora yönlendirdi gittiğim doktor kanala girmemiş bebek sezeryana alcam seni diyo🤦♀️son haftaya kadar herşey yolundaydı şimdi son dk içimde kuşkularla farklı hastane farklı doktor arıyorum teyit ettirmek için
esraizmirli Meryyyyy çok uzun süredir izinde değil aslında normal olarak onlarında izin hakkı var onu kullanıyorlar ama birdaha arayın gelmiş olabilir belki Saadet hanımdan bence vazgeçmeyin ama o hastanede kime giderseniz gidin hepsi gayet iyi bir doktor bence
LeylamBenim babymomyy ilk 3 ay 5 tane doktor değiştirmiş biri olarak en sonunda doktorumu buldum. Suan 36. Haftam ve Dragos tıp merkezinde Bülent Kars derim gözüm kapalı.
esraizmirli Arslnyldz evet ünü namı gayet büyük bir doktor çok severek gidiyorum çok uzun süredir tanıyorum zaten ilgili alakalı ☺️