Bebegmhazal Arkadaşlar ben normalde ağda yaptırıyordum ancak pandemi den dolayı kuaförlere gidemiyoruz. Kendim ağda yapamıyorum jiletlede temizleyemiyorum göbekten dolayı göremiyorum. Tüy dökücü krem kullansam zararlı oluyor mu sizler nasıl temizlik yapıyorsunuz kaldım öylece bir yol gösterin 😂
mom101 Bebegmhazal jiletle yapıyorum ben hala 9-cu ayımdayım doğru baya zor oluyor bazen kendimi kesip doğruyorum ama yinede çaresizlik🤷🏻♀️
Zerin1234 Bebegmhazal ben ayna yardımıyla zor olsada Ağda yapıyorum çok memnunum ayda bir kullanıyorum tüy dökücü kremler zararlı hem sizin için zararlı olabilir hem bebek için tabi yine sizin tercihiniz ama ben tavsiye etmiyorum😊
DilanG Bebegmhazal Kuaförler açıldığından beri çift maske takıp ağda yaptırmaya gidiyorum mecburen tras bıçağı yara yapıyor ve sonrasında daha sert çıkıyor tüy dökücü zararlı deniyor başka bir çare bulamadım ben maalesef ayda bir ya da üç haftada bir gidiyorum
Burcuu3761 Zerin1234 bende jilet kullanıyorum ama hemen çıkıyor tekrar ve sinir oluyorum artık ağdayı düşünüyorum ama kıl köklerim çok kalınlaştı ilk alımdan sonra inceliyor mu acıyor mu biraz bilgi verir misiniz ayda 1 ağda yapmak çok güzel bişey olmalı☺️ ben mahvoluyorum resmen jiletle
Blt67 Burda bir bayan yapıyor evlere geliyor ben ona yaptırıyorum maskeyle eldivenle geliyor gelince hemen degistiriyor yapıyor ve gidiyor mecburum buna en azından oraya buraya dokunmuş olmuyoruz kalabalık içine girmiyoruz
AsyaNildaa Bebegmhazal ben ağda yapıyorum canım ayna karşısında,37+4 oldum,38.haftamda yine ağda yapacam.cok zor oluyor ama temizliği hem daha güzel hem de çok daha kalıcı.bu arada tüy dökücü kesinlikle önerilmiyor.birak hamilelik döneminde kullanmayı normal donemlerimizde bile kesinlikle tavsiye edilmeyen bir kimyasal tüy dökücüler
Elfynsmr Bebegmhazal tüy dökücü kremler bebek için zararlı maddeler içeriyor ayna yardımıyla jilet kullanabilirsin canım
Gulerdem Bebegmhazal ben kuaförler açıldığından beri hep gittim şükür bişey olmadı dikkat ediyorum zaten gidince de, agdaya alıştığı için tekrar jilete dönmek istemedim çünkü bana temiz gelmiyo jiletle yapmak inşallah hep böyle devam edebilirim
Merdaaal34 Ben ayna aldım bi milyoncudan onu yanıma alıp jiletle alıyorum banyoda başka çare bulamadım 🤷🏻♀️
Emineavar Bebek-geliyor ben öyle yapıyorum pürüzsüz olmasada gayet temiz oluyor yani cilet vurmaktan çok daha iyi 👍
turunculuanne Bebegmhazal eldivenle yapın çok rahat oluyor🤗 kalın olanları da jiletliyorum valla 38 haftamdayım şu an rahatlık kolaylık ön planda benim için 😄
Zerin1234 Burcuu3761 evet acıyor ilk olsada daha hep alsanız da acıyor bir kere alsanız zaten hemen incelir incelemezse bile çok temiz alıyor siz bunu görünce acısını bile umursamıyor sunuz hem çok temiz oluyor hem çok rahat oluyor ayda bir kalıp Ağda kullanıyorum kırıp makinası na koyuyorum erdikten sonra karşıma ayna koyuyorum az sırt üstü yatıyorum spatula yardımıyla sürüyorum çok sert olmadan hemen kaldırıyorum çok sert olunca kalkmıyor daha çok acı veriyor ama az birşey kuruduğu gibi etinizi gerdirin çekin ilk yaptığınız zaman az birşey sürüp kaldırın korkunuz yenene kadar
turunculuanne Burcuu3761 tüyler inceyse çok rahat yapıyorum ben ya ağdadan daha iyi bence, ağda yapış yapış hele de hava sıcaksa çok zor oluyor😣
Busraveminisi1 Bebegmhazal ben vücut tıraş makinesi aldım kadınlara özel sıfır kökten almıyor ama temizsin jiletle almış gibi kesme derdi de yok gizli bıçaklı
Hypatia Ben daha başlardayım ama kaygısı şimdiden sardı😳 hep kendim yaptım,ama daha 11.haftada bile işlem sonunda kaşıklarım çok ağrıdı çok eğilmekten.kuaföre de utanıyorum,napcam bilemedim 🤷♀️
Burcuu3761 turunculuanne canım ben hep jilet kullandım yıllardır o kadsr kalınlaştıki teller çok canım yandı 😔
ttUbaa__ Ya kızlar çam sakızı ile deneyen var mı? Ben evlenmeden önce anneannem köyden göndermişti. Çokta temiz ve güzel yapıyordu. Sonra lazer Makinesi aldım jilete vurmak zorunda kaldım. Bende 11. Haftadayım ama çam sakızını nerde bulucam onu düşünüyorum 😂