Yorumlarsanız sevınırım
10+3 cınsıyet tahmını olurmu ıcınızde ogrenen varmı bu haftalarda🙏
Çok erken canım bu haftada yanılma yüksek olur ☺
Gozdehanzade Canım daha çok erken gibi 3 buçuk aylıkken falan öğreniliyor en erken . Ben zar zor 3 buçuk aylıkken öğrendim göstermiyordu.
deletedmom351 kızmı sızın bebiş
Gozdehanzade Erkek.
Bana 10+4te Bacak arasında çıkıntı oluşmaya başlamış gibi erkek olabilir dedi doktorum. Çok erken bir tahmin olarak düşünmüştüm. Yarın 12+1 kontrolüm var belki yarın kesinleşir diye düşünüyorum 🤗
Gozdehanzade benim doktorum 10 haftada tahminde bulundu. 11. Haftada %60 oran verdi. Kesin bir şey demedi.
Bendede tahmın ettı ondan sasırdımm
Hulyauygur yarıb mutlaka yazın bıze
Gozdehanzade kuzum yanlış çıkıyor en kötü 12. Haftayı beklemen lazim . Bana 10+4 te kiz demislerdi 12 'de erkek dediler su an 28 olduk oğlum olcak ❤
Gozdehanzade canım çok erken diye düşünüyorum, çünkü benim doktorum tam 10 haftalıkken erkek tahmininde bulundu,daha sonra 13+2 %80 kız diyorum ama hazırlıklara başlamayın dedi ve 17+2 de %100 kız olduğunu evinizi pembelere boyayabilirsiniz hazırlıklara başlayabilirsiniz demişti..oyüzden 10.haftalar çok erken diye düşünüyorum
Gozdehanzade canım o haftalar da tahminen söylüyorlar bacak arasına değil kemik yapısına göre tahmin ediyoruz demişti doktor ama ben 12 haftalıkken kemik yapısına göre erkek dedi 16 haftalıkken kız olduğunu öğrendim çok yüksek yanılma payı zaten yüzde 50 bilirse de şans
Gozdehanzade bana 10. Haftada yuksek ihtimal erkek demisti ve 33. Haftadayım degismedi 🙃
Gozdehanzade ooo çok erken ben 14 haftalıkken gittiğimde bile anlaşılmadı anca 18 haftada öğrendik acele etme bence
Elı ayagı duzgun olsun saglıklı sıhhatl gelsın ıllakı ogrenıcezzz tesekkur ederım yorumlarınız ıcın💙💙
Gozdehanzade canım ben gittim bugün bacak arasında kordon var sadece erkek olsa çıkıntı olurdu %70 kız dedi 💕🤗
Henüz çok erken.ben 16 haftada gideceğim yani haftaya
- Düzenlendi
Gozdehanzade cnmmm ben o haftalarda öğrenmiştim erkek olduğunu 🙂 Erkekler biraz daha erken belli ediyor kendini .
Tugceince bana gore erkek dedı ama ben bısey goremedım tabi
- Düzenlendi
Gozdehanzade ben 17. haftada anca öğrenebildim ondan önce 2 kere gittim 13 ve 15 yinede göstermedi kendini 17 de çikolata yedim azcıkta yürüyüş yaptım öyle gösterdi kendini yani 13 çok erken göstermemesi tabi bide hastanenin ultrason cihazına bağlı gösterip göstermemesi🙃