Aykem Kızlar merhaba adetime 5 gün var. Gögüslerim felaket derece şiş ağrıyor ve yanıyor yanmasıda hani acı biber yersinizde derinize değer ya onun gibi. İş yerindeyim birşeyde yapamıyorum şuan resmen ağlayacam. Ne yapabilirim sizce . Bu şimdi vücuduma ateş yaptı
CupCake Aykem benimde ilk hamilelik belirtim göğüslerimde ki yanma ve sızlamaydı,😀 adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı 😇
Sermec27 Aykem bu ay aynısını yaşadım gebelik var sandım ama adet oldum ben bugun adetimin 5. Günü düne kadar alev gibi yandı göğüslerim kollarım yüzüm vücudum ilk kez böyle oldu neden oldu bilmiyorum ama bende göğüs hassasiyeti yoktu umarım siz hamilesinizdir gebelik belirtisinde de oluyor bu seyler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Aykem Birgul bunay gebelikte düşünüyorum da böyke belirti oldugunu bilmiyordum. Ama şuan ateş yaptı bende . Evde olsam bütün vucudumu soğuk suyla yıkarım belki gecerdi. Cevabınız için teşekkğrler bu arada
Birgul Aykem rica ederim test alıp yapım çıkmazsa üzülmeyin erkende olabilir adet günü bi daha yaparsınz devam ederse
Aykem CupCake ay inşallah ne kadar bekledigimi bilemezsiniz. Kendim için dua ediyorsam benım gibi olanlar içinde ediyorum allah büyük
CupCake Aykem inşallah hamilesindir ♥️🤲🏻 , ben de çok sabırsızdım adetimden baya önce test yapmıştım kaç kere hep negatif çıktı , 4 gün kala yine dayanamadım yaptım o zaman çift çizgiyi gördüm 😇
Aykem Sermec27 artık o kadar negatife alıştım ki üzülmeye bile üüzülemiyorum düşünün benım normalda şişlik olur sadece bu ay aşırı yanma olunca inşallah bir gün hamile kalırız
Sermec27 Aykem ben kaldım canım 2 kere hamıle kaldım ama kucagıma almak nasıp olmadı oğlumu kaybettim 7 ay önce artık rabbimden hayırlı zamanda olmasını istiyorum artık yoruldum kaybetmekten evlat acısıyla yanmaktan rabbim hayırlı zamanda uzun ömürlü saglıklı evlatlar nasıp etsin bizlere de inşallah gec olsun güç olmasın 🤲
Aykem Sermec27 allah sabır versin öok zordur eminim bende hiç anne olamadım ama. Senin acını anlıyabiliyorum. Rabbim büyük inşallah bir gün sanada gülecek
Sermec27 Aykem cok güzel bir duygudur eminim ama ben hep acı tecrübelerle tattım sütüm gelmesin diye ilaç içtim bunun gibi seyler işte 😔 zor anne olmak cok güzel ama cok zor ama hersey nasip vardır bir zamanı bende o zamanını bekliyorum hakkımzda hayırlsı olsun rabbim bizlere de anne olmayı nasıp etsin inşallah 🤲
Sermec27 Aykem Amin canım hepimizin Allah büyük 🤲 rabbim bir kapı kapatır bir kapı acar sabırla bekliyoruz en güzel haberleri alırsın en yakın zamanda inşallah 🤲