Bulutmom Selaaam sanırım az önce hareketlerini hissettim çok emin değilim ilk bebeğim de 15. Haftada hissetmiştim şuan 13 haftalık hissetmiş olabilirmiyim? Siz kaçıncı haftada hissettiniz
Ayseozmenucar Bulutmom benım 3. Hamilelıgım zayıf ta hamıle kaldım.15. Haftadayım ıkı gundur hıssedıyorum benim ki abisi gibi göbegımı derısı sankı o an kalktı indi 😊
busratunk5 Bulutmom ilk gebeliğimde 17. Haftada pıt pıt hissediyordum şu an ikinciye hamileyim bakalım ne zaman başlayacak hareketler
Demiralpmoms Bulutmom bende 14. Haftada ilk hissettim yani değişik bişey illaki gazdan ayırt edersin bence😀 böyle karnım hafıf ınıp çıktı bi 5-10 dk geçti sonra bidaha olmadı bakalım 😇
Bulutmom mrvears bilemiyorum şok oldum biranda yani hani gaz gezerya baloncuk gibi bu da öyle birşey ama bunda birşeyin anana dokunduğunu hissediyorsun
ece_2206 16_5 te nabız atması gibi hissettim şuan 19 5 iz akşamları kendini epey hissettiriyor maşallah :))
mavi2804 Bulutmom Bulutmom bende 13+2 Haftalık hamileyim özellikle uzanırken falan hissediyorum pıt pıt diye seninki de bebeğinin hareketleridir 🥰