Buketali Merhaba kızlar 21 haftalığım göğüs uçlarım bir garip oldu renginden bahsetmiyorum sanki bi sürü kabarcıklı delik varmış gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum 🤷♀️
Meydeyyy Buketali ben 21 haftaligim benimde öyle oldu rengide çok koyulaştı ve sıkıştırınca süt gibi bi sıvı geliyor bazen kendi kendinede geliyor kıyafetim ıslanıyor🤔
Aliasaff Buketali hamileler seni gayet iyi anladı canm rengi de koyulaşacak ileri haftalarında uçları açılıcak içi beyaz gibi durucak bazen uçları içine girecek belli olmicak hamilelikten göğüslerin değişmesi çok normal süt yapacak o da kendini Doğuma hazırlıyor korkma yanı 😊
Zeykem Buketali ben 23 haftalıgım valla hıc sıvı gelmedı benden daha sadece ucları bıraz buyudu rengı koyulastı ve bedenım de buyudu aynı zamanda 75 dim 80 oldum😁😁😁
Fatmafatma Meydeyyy gogusleri sikmamak lazimmis biyerdr okumustum icindeki sivi kendilinden cikmaliymis elimizle sikmamak lazimmis
Meydeyyy Buketali doktoruma sormadım ama cevremdekilerden duydugum kadarıyla normalmiş vücut kendini anne sütüne hazırladığı için süt kanalları ve damarları aciliyormus
Meydeyyy Fatmafatma evet biliyorum ben merak ettim denemek için yaptım süt gibi birşey geldi😮 zaten eğer sıkarsak sonradan durmadan göğsümüz akarmış ☹
Aliasaff Fatmafatma o ilk gelen süt bebeğin içmesi gereken süt bebeğe o kadar faydalı ki canm bilseler onlar da sıkmazlar 😊
Sevda6767 Ayhh kızlar şimdi göğsüme bi bakayım dedim kesinlikle sıkmadım. Tuttum sadece ucuna bakmak için sıvı geldi korkudan hemen bıraktım. Tam başlık açmak için girdim de normal mi diye soracaktım. Normal demişsiniz
YaseminErol Buketali of benim göğüsler o kadar çirkin oldu ki uçları kocaman oldu kabarcıklı ve neredeyse siyah yani kahverengini de geçti😩emzirirken kimseye göstermemeye çalışacağım