DuyguK Kızlar kesemizi gördük cok şükür ,, birkaç kişi bakınca aaaa kese yuvarlak kızınız olacak sizin diyorlar herkesin hayırlısı rabbim saglıkla gelmesini nasip etsin inşallah tabide insan bi heyecanlanıyor elbetteki sizcede öyle midir ?
Birgul DuyguK benimki yuvarlak diil böyle kare gibi benimki de erkek mi oluyo acaba?? 😇 erkek bebek istiyorum da hayırlısıyla🤲🏻
Snszasla DuyguK alakası yok canım benim ki de yuvarlaktı kız dediler ama erkek bebeğim hiç bir ilgisi yok
sukayhanacar DuyguK kesenin yuvarlak yada fasulye olması ekşi yedim kız tatlı yedim erkek bunların yakından uzaktan alakası yok. benim de yuvarlaktı erkek bebeğimiz olucak nasipse
Birgul Laylaaaa121212 yok hayır yapmadım Ağustosta bi kimyasal geçirdim ondan sonra ki ay hamile kaldım şu an 6+5 iz şükür🤲🏻
Gizem_ar Bana da aynı şeyi söylediler alakası yok fasulye gibiydi kesem kesin erkek yuvarlaksa kız dediler sonuç cinsiyetimiz kız 😂
Kubraksn_eymen DuyguK kese değildr canım şöyke 8 gaftalık falan olduğunda bebeğin şekli belli ediyor erkek bebekle kız brbek arasında fark oluyor şekil olarak tıryıklı olunca erkek yuvarlak olunca kız olıyor genelde