Merhaba, bu başlığı özellikle adminlerin dikkatine yazmak istedim. Eskiden bu uygulamada sadece foruma girerken reklam izliyorduk. Reklamlar genelde sessizdi. Şimdi ise uygulamadan her çıktığımda reklam izliyorum. Diyelim ki forumda bir başlık okuyorum, o anda bir mesaj geliyor telefonuma yahut arama geliyor. Bakmak için uygulamadan çıkıyorum (uygulamayı kapatmıyorum sadece aramaya ya da mesaja tıklayarak arka plana alıyorum), 30 sn sonra geri döndüğümde uygulama ana ekranına (bebeğin kaç hafta olduğunu gördüğümüz ekrana) dönmüş oluyor otomatik olarak. Yani kendi kendine forumdan çıkmış oluyor ve ben yeniden forum butonuna basıp, yeniden reklam izlemek zorunda kalıyorum. Arka arkaya iki reklam izletiyor her seferinde ve bu durum gerçekten sinir bozmaya başladı. Uygulamayı arka plana aldığım an, o anda okumakta olduğum başlık da kapanıyor ve tekrardan başlığı bulup okumakla da uğraşıyorum. Eskiden uygulamayı kapatmadığım sürece tekrar tekrar reklam izlemezdim. Reklamlar sessizdi, şimdi ise bangır bangır reklamlar yüzünden birilerini uyandırıcam diye foruma bakmaya korkar oldum geceleri. Forumun otomatik kapanma olayının kaldırılmasını talep ediyorum, daha fazla reklam izletme amaçlı yapıldığı çok aşikar ancak soğutuyorsunuz insanları. Umarım bu sorunu bir tek ben yaşamıyorumdur. Aynı sorunı yaşayanlar da yazabilirse memnun olurum.