Astadavistabeybi Ocakta doğacak bebeğime herşeyi almışımda 3-6 ay arası zıbın almamışım 😬yeni farkettim o aylar için (nisan Mayıs Haziran ) hangi boy kol veya ne alayım 😃
monaroza Astadavistabeybi Bizde ocak sonu şubat başı bekliyoruz yenidoğan olarak 3 tane 5 li hastane çıkışı 2 tane 3 lü takım 3 tane ayaklı tulum 6 tane de uzun kollu çıtçıtlı zıbın aldım diğer kalanları hep 0-3 ya da 3-6 aldım çokta abartmamayı düşünüyorum çünkü 6 aylık olunca hep yazlık giyilir diye
Fxfx Astadavistabeybi 3-6 ay almanıza pek gerek yok aslında belki bikaç parça..çünkü cocukların gelişimi farklı olabiliyor.. Kimi hızlı büyüyor kimi yavaş.. Mesajla benim oğlum 3-6 ay giyrmemişti direk 6-9 a geçmiştik 🤭
bilaloguzunannesi Astadavistabeybi oğlum 1 buçuk aylıktan itibaren hep 3 6 giydi kalıpları dar boy olarak bakın yenidoğan çok kullanılmıyor ve bol bol zıbın alın birde pijama alırken bel lastigine bakıp geniş alın biz hic giydirmedik belini sıktığı icin
Busraveminisi1 Astadavistabeybi işte aradığım soru e ebebekte 5 al 4 öde vardı bende alayım dedim iyi hoş girdim seçtim kısa kollu uzun kollu iş beden seçmeye geldi ve ben öylece kalakaldım hangi ay hangi beden kaç tane sorusuyla benim oğluşta ocakta doğacak anneme sordum o lahana gibi yapmayı sevdiğinden bebeği uzun al diye diretti ama evim sıcak
Yalinamir Yenidoğan alma , 0-3 ay uzun kollu ve pijamalı tulum al bol bol, altına da biraz uzun kollu zıbın ve kısa kollu zıbınlar al.Waikiki ve h&m de 3 lü 5 li güzel paketler satılıyor♥️
Astadavistabeybi monaroza benim sanırım sadece 2 tane uzun çıtçıtlı zıbınım var aldığım ona bir 4 tane daha eklesem 3-6 ay arası yeter bence yok çünkü havada soğuk olur Mart Nisan mayısta
monaroza Astadavistabeybi Bu yazdıklarım sadece yenidoğanlar artık alacaklarımı o kadar küçük almam sanırım hem kış bebeği hem de çok küçük olacağı için üşür diye düşünüp çoğunu uzun kollu aldım çıtçıtlıların ama sadece 6 tanesi yenidoğan diğerleri 0-3 3-6 zaten kırkı çıkına kadar anca giyilir deniyo genelde yenidoğanlar o zamana kadar da yeterli olur diye düşünüyorum yetmezse de 0-3 ler de giydirilebilir ne olucak 😊
Astadavistabeybi monaroza yenidoğan ve 3 aylık olarak kıyafetleri çok ben 3 ten sonrasını hep 6-9 almışım 3-6 yok yani 😬
monaroza Astadavistabeybi Birkaç takım alsanız yeterli olur bence çünkü ben alırken üstüste koyup ölçmüştüm ne kadar fark var diye eeen fazla iki parmak uzun oluyolar hiçbir fark yok aslında 😊
Astadavistabeybi Fxfx ay ne zormuş bu işler ya 😬çocuk açıkta kalacak diye düşünmekten gına geldi bana
Fxfx Astadavistabeybi 😊😊 açıkta kalmaz merak etmeyin..bebek doğunca büyümesi göre farkedip olacak yeni bedenleri alacaksınız.. 3.gebeliğim tecrube ile sabit yani.. Açıkta kalmıyorlar🤭😉
Astadavistabeybi Busraveminisi1 eviniz sıcaksa eğer 0-3 ay çok fazla almayın kısa geliyormuş veya patikli altlar tercih etmeyin bebek uzun olabilir 3-6 ay arası alın onu uzun süre giyer ben öyle yaptım