Nehirr88k Bedis53 Allah oglunu sana bagislasin canm 🥰🥰 burnunmu büyüdü 😳 belki gebelik pskolejisi sana öyle geliyodur canm
Nehirr88k dumansule kız canm ama bnim anlamadigim dikkat ettim halde benim kilo alımim devam ediyo 🥴 eğer böyle devam ederse bi diyetisyenle görüşcem 😓
Nehirr88k Siirsel1906 ben yazmaya calistim beceremedim canm ☺️ sen yazarsan özelden ilk daha iyi olur 😅
_aycaccelik Aman be kızlar her hamilelik özeldir güzeldir kilo sınırını aşmadan bebeğinize ve kendinize zarar vermeden yiyin de için de valla. Benim 22+6 hala bulantım ve kusmam var sadece 1 kilo alabildim ve kendimi çok güçsüz hissediyorum 😔
Melekanne98 babyackgz aynen bende öyle kilom çok fazla geliyor. Zayıf basladıgım için doktorum şimdilik sıkıntı yok diyor ama böyle devam edersem som aylar zorlayacak sanırım. Allah yardımcımız olsun canim Şeker yüklemesini kimisi önermiyor ama bende anlamış değilim bazen şeker mi var bende diye korkmuyor değilim
babyackgz Melekanne98 canım bence şeler yüklemesi kesinlikle yaptırılmalı Allah korusun şekerin varsa ve doğuma kadar öğrenmezsen bebekte veya sende sıkıntı oluşabilir şekerin çıkarsa diyete başlaman gerek yoksa bebeğin gereğinden fazla kilo alır bu da onu sıkıntıya düşürür Allah korusun 🙏🏻 zaten yaptıkları yükleme şerbet gibi bile değil günlük hayatta çikolatalar tatlılar havada uçuşuyor neler yiyoruz onların verdiği 50 gram şekerin ne zararı olabilir
Gribulut 17+3 🥰ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak Şubat sonlarına doğru cinsiyet ne hala bilmiyorum netleştiremedik 😇
sherlock_anne Nehirr88k selamm 🥰 Haftadan beri hareketler 🥊 🥊 Cinsiyeti erkek 👦🏻 🥰 Gün itibari ile 20+0 oldum bulantısız kusmasız -6 kilo verdim 😁 bende şok içindeyim birde 15 aylık cadı kızım var zaman o yüzden su 💧 gibi geçiyor bize ☺️ harita dil hastalığına yakalandım ve yemek yiyemiyorum o yüzden kşlo alamadım aksine verdim ama şükür bebek iyi 😌
Nehirr88k sherlock_anne masallah canm 🥰 kilo almamanda guzel ama kusmadan nasl gitti bilemedim 🤔🤣 oglusunu sagsaglim kucagina almak nasip olsun insqllah canm bnim 🥰
Begm Nehirr88k bugün tam 21 haftalık olduk canım hiç kilo almadım aksine 4kilo verdim ve hâla almamışım 20 haftada hissettim
sherlock_anne Nehirr88k inşallah teşekkür ederim 🥰 harita dil diye bir hastalık var ve hiç yemek yiyemiyorum günde çok az yiyebiliyorum oda uyusturucu gargara ile falan, birde tabi 15 aylık bebişin arkasından koşturmaktan🤷🏼♀️
Jdiebsh Nehirr88k biraz agri biraz sanci ilerliyoruz bakalim 22+4 olduk pasamla birlikte bende büyüyorum 2 kilo aldik simdiye kadar insallah cok almam 😂😂