Gozdem123 Kızlar selam ben 16 haftalıkken doktor kontrolüne gittim cinsiyeti görebiliyormusunuz dedim o da görürsem söylerim dedi erkeğe benziyor gibi ama net biswy diyemem ayrıntılı da sor makinem.iyi değil dedi sizce yanılma payı olurmu
ikicocukannesii plnmir bende ilk çocuğumda çok aldım doymak bilmiyodum bunda frenledim canım sonra kilolar yapışıp kalıyo bi göbek kaldı benim ama onada yapcak bişey yok
Nehirr88k dumansule maşallah canm benim dha dışardan hissedile bilmesi icin erken 😊 ama ogünüde sabrszlkla bekliyorum kilon gayet ideal canm bebisinede masallah 🥰 bende cok almam insallah bundan sonraki sürecte tatlıyı kestim bakalm 😅
dumansule Nehirr88k ben 1 haftadır ağzıma tatlı almaya başladım.hep ekşi elma yedim galiba🙈 ama öğünlerimde yemek kahvaltı fazla yapıyorum ondan aldım galiba. ama bından sonra alırım gibi.inş abartılı olmaz. dün akşam çok sert vurdu bende hemen kasığıma bastırdım babasının elini bir tane de olsa tekmesini hissetti🙈
Glakky1 Nehirr88k 19+2 haftalıgımm 4 kilo aldım cinsiyetinimiz hala belli degil nazlı bebegim göstermiyor Bulantılarım geçti çok şükür ama halsizligim var hala🥺🥺❤️❤️❤️
Nehirr88k babyackgz çok geçmiş olsun canm benim evet yatmak zor sürekli ama bebisini kucaklayinca çektiğin bütün sıkıntiları unutursun 🥰
Nehirr88k Siirsel1906 maşallah canm isminide cok güzel düsünmüssünüz ayni zamanda doğum nasip olur belki 🥰🥰 cok heycanlıı 😊 benimde ilk evladim kızım olucak nasipse ama biz ismi kararlaştıramıyoruz daha 😅🥴 Amiin canm hepimizin yüzünu güldürsün Rabbim 🥰🥰
Siirsel1906 Nehirr88k Sizinle özelden de arkadaş olmak isterim aynı zaman diliminde olduğumuz için birbirimiz ile paylaşabileceğiniz konular olabilir kuzum ❤
Nehirr88k Ayca28 evet canm cok şükür 16 haftadan itibaren hevesle bekledim Rabbim nasip etti insallah sende en yakın zamanda hissedersin 🥰🥰
Nehirr88k 1PrensAnnesi maşallah canm iradede önemli tabi 😓 bende tatlıyı kestim bakalim en büyük zaafım çünki 🥴
1PrensAnnesi Nehirr88k tatlı biriyse almazsın artık korkma 🙂 hem gebelikte tatlı çok zarar çok doğru bi karar almışsın🙂
Ebruelif72 Yeni13 herkes de farklıdır belki durum ama rahat ol kasma kendini bende öyle erken doğma gibi olay da olmadı hayırlısı ile çıkar yukarı. Ağır filan kaldırma bundan sonra dikkat et
Melekanne98 babyackgz canım seninle herseyimiz aynıymış. Bizde 22 olduk kiz bebiş bekliyoruz. Kilo konusunda 8 kilo aldim. Dediğin gibi allahtan bende zayıf başladım ama yinede korktum valla. Şubat başı bizimkiside hayırlısıyla kurtuluruz inşallah
babyackgz Melekanne98 aa öyle mi 😍 bir gün farkımız var sanırım 8 kilo çok geliyor bana ama istemsizce alıyorum doktorum da bu ne hız yavaşla biraz daha doğuma çok var dedi 😬 24.haftada şeker yüklemesi olucam ondan korkuyorum biraz acaba şekerden dolayı mı kilo alıyorum