Merhaba kızlar sonunda bende canım oğluşuma kavuştum💃hamileligim ilk başlarda çok iyi geçti mide bulantı yok agrı sızı yok karnım şisince hamile oldugumu anladım taki 32. Haftaya kadar 32 den sonra kasıklarım hep agrıdı sanki bıcak saplıyorlardı geceleri uyuyamıyordum biran önce dogsa diyordum böyle böyle 38. Haftaya kadar geldik 15 eylül annem yanıma gelmek icin bilet almıstı bende 18 eylül cuma günü annemle kontrole gidip normal mi yoksa sezeryan mı diye catı muayenesi olup sezeryansa gün alacaktık canım annem 15 eylül sabah geldi gece bi ara wc ye gittim hafif nişan vardı geldim anneme dedim 3 gün icinde dogum olur anne dedim geri uyudum 15 dakika sonra uyudugum yerde birden bir sancı ve anında suyum geldi sancı gitti tabi anneme dedim suyum geldi esimi uyandırdık gece saat 3 hemen hastaneye gittik yolda doktorumu aradım haber verdim sonra hastanede doktor gelmeden catı muayenesi yapıldı catın dar dedi hemşire nst bağladı sonra doktoruma bildirdi doktorda sezeryana alalım demiş doktorum geldi beni sezeryana aldılar hiç korkulacak bişey yokmuş gercekten spinal hiç hissetmiyorsunuz arada mide bulantısı baş dönmesi oluyor anestezi doktoru sizinle sürekli konustugu icin o ne yapacagınızı söylüyor 16 eylül saat 04.41 de canım oğluma kavuştum o an aglama sesini duyunca dünyalar benim oldu sanki anlatılamayacak duygular Rabbim isteyen herkese nasip etsin mutluluktan ağladım bebegimi yanıma getirdiler öptüm hemen kokladım sonra götürdüler benimde işim bitince odaya cıkardılar hemen emzirmeye başladım kuşumu
Sezeryanda 3 günde anca gelir süt dediler hiç pes etmeden emzirin emzirdikçe süt gelecektir saat başı emzirin doktor sadece süt gelene kadar doymayacak kadar mama ver dedi doyarsa emmez dedi 10 ml sadece dedi 3 defa 10 ml mama verdim sadece 2. Günün sonunda sütüm iyice geldi bol bol meyve suyu içtim süt içtim pekmez yedim bazende sulandırıp içtim kuru incir kuru dut ceviz badem yedim bunlar hep süt yapıyor Rabbim her anneye kolay dogumlar nasip etsin herkesin hakkında hayırlisı olsun normal cok istiyordum ama hayırlısı böyleymiş sezeryan sonrası ilk yürüyüs evet cok önemli 1 hafta ağrım oldu olmadı degil ama evin icin sürekli yürüyün yürüdükçe ağrılar hafifliyor birde verdikleri ilaclardan dolayı el ve ayaklarda ödem olusuyor maydonoz suyu iyi geliyor kahve bol bol için… Herkese hayırlı dogumlar inşaallah cok sıkmadan yazmısımdır aklıma n geldiyse yazdım❤🤗