Eserekliruhalim 33 haftalik gebeyim. Kalp atışım 130a kadar ciktigi oluyor ve nefes almakta zorlaniyorum. Kilo almadim cok. Kardiyoloji holter taktir dedi. Aranizda bunu yaptiran var mi ? Ya da boyle olup kalp sıkıntısı yasayan ?
Prenses23 Eserekliruhalim ben hamile değilken yaşadım. Kalbimde ekstrasistoller çıktı. Yani ekstra atımlar. Ama herhangi bir ilaç vs kullanmadım şimdi rahatım çarpıntı olmuyor. Kürtaj olmuştım stresten dedi doktor
Gijok Eserekliruhalim bende tansiyon olcdugumde hep 110 115 faln cikiyo en assa 90 gordum carpinti oluyo arada doktora sorcam bskalm ne gibi bi sikinti cikariri bu durum acaba
gozde_sarisoy Eserekliruhalim ben holter taktırmıştım 24 saat üzerimde kalmıştı eve gittim daha sonra kalp ritimlerine bakılıyor ritim bozukluğu çıktı heycan üzüntü vs . Olduğunda kalp ritmim hızlanıyor ve tedavisi yok
Dtufann Eserekliruhalim bende hamile değilken taktirmistim uzerinize bir cihaz takıyorlar 24 saat kalp atislarinizi kayıt ediyor benimde tasikardi teşhisi kondu ama doktor psikolojik büyük olasılıkla dedi panik atak falan geçiriyordum muhtemelen sizi çok rahatsız ediyorsa yaptırın bence soru isaretleriniz kalksin kalp olunca insan ister istemez kafasına takıyor ve daha kötü oluyor
gozde_sarisoy Eserekliruhalim ama sizde herhangi bi sıkıntı çıkıcak mı veya başka bişey çıkıcak mı bilmiyorum eğer doktorunuz uygun görürse taktırın ekg çekiliyomuş gibi göğüse takılıyor
Dtufann Eserekliruhalim ara ara oluyor ama ben kalbimde bi sıkıntı olmadığını bildiğim için kendimi sakinlestiriyorum kısmen iyileştim tamamen psikolojik kaynakliymis benim ki