Ruzgar_1405 Busra_24 ilki normal doğum muydu canım? Bu sezeryan olucakmış Rabbim sağlıcakla kavuştursun benim de ilk hamileliğimde preeklampsi riskim vardı sürekli takip altındaydım sorun olmadı şükür normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.
Ruzgar_1405 esraaoz minnie123 Benim ilk doğum yüzyıldaydı. Normal doğum ve Seher hanımdı doktorum gece 3.55 de doğum yapmıştım. Doktorum kendi geldi hem de çabucak zaten hastaneye gittim 1 saat sonra doğum oldu. Doktorum iyiydi sadece orta yaşlı bi ebe var o biraz fırça attı🤣
Ruzgar_1405 a_gzde 😊 sezeryan olsa kafaya takmıycam zaten hiç. Sadece normal doğumun vakti belli olmuyor doktorun da işi fln çıkarsa diye tırsıyorum😁 aklına kazınıyor doğumda yaşadıkların.
a_gzde Ruzgar_1405 benim doğumum da çok ani gelişti. Tam 38+4te kontrolüm vardı gittim doktora ne sancım var ne de başka bir şey eve geldim sancım başladı gittim normla için dört saat sancı çektim sonra gönüllü sezaryen oldım 😄
Busra_24 @Ruzgar_1405 amin hepimiz saglikla kavusalim insallah. Evet normal doğum oldu ama bunda erken alacakları için direk sezeryanla alınacak.