Mom10 TgceSrbst canim sanci gelinve gercekten hissettiriyor kendini sancilarim yetersiz belki eve gondericeklermis ama ben dayanamiyorum yoruldum uykusuzum acim
Birbahar Mom10 imza verip eve geçip sancinizi cekmeniizi tavsiye ederm biseyler yer uyur dinlenirsiniz, sıcak suya girersiniz stresiniz azalır, saat tutun evde sancılar 3 4 dk da bir 40 saniye sürecek şekilde olunca tekrar hastaneye gidersiniz
Mom10 Birbahar su an hastaneden cikis yaptik sancilarim com agrili geciyor ama yinede yetersiz birde acilmam ilerlememis ilac verdiler evde biraz dinlenmem icin sagolun bilginiz icin🤲🏻
Ahsen-01 Mom10 benim ilk doğumum da da önce sancım başlamıştı sonra çatı muanesi oldum 2 cm açılma vardı ama ben sancidan kivraniodum şok olmuş dum onladar sanciya 2 cm açılmıştı 15 saat sancı çektim suni sancidan daha beter benim sancılarım doğru nefes al ver çömel kalk ben ilkde çok cahildim bilmio insan ikinmayi felan Allah yardımcın olsun canım
Mom10 Ahsen-01 cok tesekkur ederim rabbim yardimcimiz olsun yuruyus elimden geldiginde yapmaya calistim ama nst ye bagladiklarinda dayanamiyorum canim cok aciyor
Ahsen-01 Mom10 benimde arada belimden girip karnıma dağılan ağrım oluyor inşallah benimkide bugün gelmek ister
Ahsen-01 Zaten sancı varken yatmak hele de karnında nst ile çok kötü kivranamiosun bile sancı girince ayakta iken sanciyi karşılamak yine daha kolay oluyor inşallah biran önce doğurursun canım rabbim yardım etsin rabbi yessir duasını oku bol bol rabbim kolaylastirsin