Dilek_Ersen Rumeysa66 zaten haftan cok erken canım o haftalarda bu tarz şikayetler pek olmuyor ama ilerledikçe kramp gırıyor agrılar oluyor magnezyum rahatlatıyor benım doktorum ohtoyac oldugu da ıc dedi bende arda bır ıcıyorum çok ıyı gelıyor gercekten
Rumeysa66 Dilek_Ersen mesela ben ıllk verdıgı zamanlar içdim daha sonra kafama göre bırakdım geri başlasam bişey olurmu korkusuyla başlamadım Agrı olduğu zaman alsam yeterlı mı acaba
aymira_27 Merveturksoy valla bilemiyorum dokturuma gösterdim vitaminde vardı icinde ve kakaolu tozda vrdı icme dedi bnde bırktım
Merveturksoy aymira_27 38+6haftalik olduk ablası burda nasıl paylaşılıyor bilmiyorum yani ben bütün ürünlerini kullanıyorum omega3 üne kadar ama isterseniz numaramı yazarım whatsap dan yollayım burdan nasıl olduğunu bilmiyorum
Morcivert07 Rumeysa66 hergün bi maden suyu iç canım. Senin krampların için zaten o maden suyunda aynı etkiyi gösterir
Sebnemrahh Rumeysa66 magnezyum kullanmamak etkiliyor bnce doktorla konus ben hamilelikte kiramp olunca hapı hemen içerdim 🤓 ne kdar dogru yaptım bilmem
Dilek_Ersen Rumeysa66 tabı canım bana doktorum oyle soyledı gerek gordugunde iç dedi bende agrım oldugu zamanlar içiyorum sende oyle yap sureklı kullanma
Huriyeolgn ZehraK23 evet canım genelde yemekten sonra yuruyus yaparım ben aksamları sonra soda ıcıyorum ınsallah sende Faydasını gorursun
ayshoo ZehraK23 oda olabilir canım hamile olmadan önce bile yenilmesi gerekiyor bunların şuan hamileyiz birde daha önemli her türlü besini almamız. Sen neden tüketemiyorsun miden mi kötü