Kubradurmus Selamün aleyküm ben 29+1 hamileyim bebegim bu aralar asaguya çok baskı yapıyor doktorum erken doğum riskin var dedi. Ve karnımı görenler aşağıda diyor. Böyle olupta evladını kucağına sağlıkla alan var mı?
Cansiin Kubradurmus canım benimde bu akşam sanki aşağıya vurdu ama normal vuruş değil çıkıcak gibi ilk defa oldu böle normalde de vuruyordu ama böyle canım yanmıyordu sende demi böyle bisey var
Anne2_ Kubradurmus benim karnım aşağıda ve 22. haftadan beri baş aşağı duruyor 39+6 oldum daha doğmadı canm artık sen düşün🤷♀️ önceleri evham yapardım erken doğar mı diye şimdi niye doğmuyor diye bitirdim kendi mi 🙄😝
Salser1985 Kubradurmus bizde 28 hafta olucaz Karnım çok aşağıda sanki yukarı çıkmadı 1 hafta sonra kontrole gidicem sorarım
Kubradurmus Cansiin aynen bu bir kaç gün önce aynı bende öyle oldum enfeksiyon var ve bu aralar stresli günler yasadim. İnsAllah erken dbir doğum olmaz
Cansiin Kubradurmus ay inşallah ya benimde ilk defa oldu bende 29 haftaligim karnım yukarda duruyo ama resmen kasiklarim çıkıcak gibi oldu bu akşam özellikle düz yatınca